Erre a problémára lehet Xanax-ot beszedni? A többi lent.
Nem tudom mi van most az emberekkel, hogy ennyire propagálják azt a sz*rt... Én nem javaslom, hogy minden este bevegyed, csak azt, hogy max akkor ha nagyon nem vagy képes aludni.
Függőséget okoz és hosszú távon nem tesz jót. A szívritmuszavar az egyértelműen valamiféle szorongás, vagy hasonló mentális betegség tünete. Nekem is szokott lenni, de általában akkor, ha sok koffeint iszok meg nap közben...
Sedacur Forte-t ismered?
Én vizsgaidőszakban voltam így, hogy lepihentem, és nekiállt járni az agyam. Mindenen, leszámítva az alvást, és a nyugalmat.
Ez nem szintetikus gyógyszer, és nem kell hozzá vény sem.
Macskagyökér, citromfű, meg még valami van benne, de az is gyógynövény.
Elaludni nagyon jó, én előtte nem aludtam kb semmit, napi talán 3-4 órát, vagy annyit sem, elalvás előtt fél órával kell beszedni. Bevettem, és rá fél órára aludtam is, és egész éjszaka max. akkor keltem fel, mikor mosdóba kellett mennem, vagy száraz volt a levegő, és innom kellett pár korty vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!