Gyilkosságokról fantáziálok. Mit tegyek?
Már vagy úgy két-három éve vettem észre magamon, hogy túl sokszor gondolkodom erőszakos dolgokon. Gyakran előfordul, hogy kínzásokról, véres késelésekről, durva bosszúkról, tömeggyilkosságokról fantáziálok, amit én magam hajtok végre nagyrészt az ellenségeimen. Ez legtöbbször veszekedések, konfliktusok után, néha közben szokott történni. Elképzelem, ahogy előkapok egy kést és leszúrom, felvágom a húsát, elvágom a torkát, látom ahogy vért köhög fel, minden véres, és én csak beleszúrom a kést újra és újra és újra... A legrosszabb viszont az, hogy az eféle gondolataimban gyakran a szüleim is szerepelnek. Sokszor éreztem már késztetést arra, hogy miközben alszanak, bemenjek a szobájukba és véget vessek az életüknek, de a gondolataimban ezek után a gyilkosságok után, nem megbánást, hanem könnyedséget és felszabadulást érzek,. Csak állok ott vérrel beborítva, elóttem felszabdalt, agyonszúrt hullák, és én teljesen nyugodt vagyok, mosolygok. Volt már, hogy ezeket a gondolatokat azzal állítottam le, hogy egy könyvet széttéptem, felborítottam az íróasztalomat,vagy ordítottam egyet torkom szakadtából. Ez így sajnos csak ideiglenes volt, a gyilkolási vágy mindig visszatér. Ha nem tetszett valami, mert megbántottak valamivel, teljes erőmből beleboxoltam a falba, mert úgy éreztem, hogy most azonnal leteperem a földre és csak ütöm és ütöm amíg bele nem hal. Ilyenkor, miután ezt már lejátszottam a fejemben sikerült megnyugodnom, de nem mondom, hogy nem akartam igazából is megtenni. Eddig még soha senkinek sem ártottam és szeretném, ha ez így is maradna. Nem akarok senkit sem bántani, főleg azért is, mert én is rosszul járnék. Csakhogy pont ettől félek, hogy mivel egyre jobban növekszik bennem ez a sok erőszakos kényszer, már mindennaposnak tudom be ezeket a gondolatokat, de tudom, hogy ennek nem lenne szabad így lennie. Tartok tőle, hogy valamikor végleg elborul az agyam és megteszem. Nem is egyszer.
Nagyon kérlek titeket, segítsetek nekem.
-számotokra talán teljesen meglepő módon 15 éves vagyok és lány...
Nekem is irhatsz.26nő
Nekem is vannak iyen gondolataim.Bàr én önmarcangoló is vagyok nagyon...igy én elég keményen érzem a szorongàs megbànàs érzést.
Nos, ezt akár én is írhattam volna..
16 éves fiú vagyok..és, hát ilyen fiatalon még nem titulálnám magam melegnek, de a fiúk jobban bejönnek, mint a lányok..
Sajnos néhány hónapja olvastam a neten egy cikket elég fura szexuális dolgokról..pl. a nekrofíliáról..
Túl sok lehetett nekem, amit olvastam, hetekig kínzott ennek az egésznek a gondolata..hogy mi van, ha én is az vagyok..csodálkozom, hogy nem kaptam gyomorfekélyt, mert amíg ébren voltam, egy merő gyomorgörcs és szorongás volt minden pillanat.
Gondolom, a túlzott érzelmektől az agyam besokallt, mostanra a szorongás mondhatnám kikapcsolt, de a nekrofília gondolata megmaradt...
Szóval én nem csak azt képzelem el, hogy megkínzom, megölöm azokat, akik bántottak/bántanak /többnyire fiúk,köztük sok olyan, akibe szerelmes voltam/vagyok/, hanem utána...némi szex is van a dologban...vagy leveszem a cipőjüket, és hozzádörgölőzöm a talpukhoz, ugyanis lábfétisem is van...
Komolyan, bocsánatot kérek,hogy mindezt leírtam, iszonyat beteg elmém van, de az emberek tettek ilyenné..gyenge voltam.
Most kapok gyógyszeres kezelést, és járok pszichológushoz is.
Reménykedem, hogy az antidepik a libidóm is lecsökkentik,mert ilyen szexuáktis életet nem akarok..
Mellesleg hangulatzavarom is van, ami az érzéseimre is kihat, szóval félóránként másként tekintek dolgokra.
Pl. van, amikor teljesen normálisnak tartom magam, és nyugodtan fantáziálgatok..de van, amikor teljesen utálom magam ezek miatt..olyankor ütöm magam ököllel, és szabdosom véresre magam zsilett pengével.
Szóval nem csak a te elméd beteg, amint látod.
Egyébként kereshetnél egy pszichológust, mert amit leírtál, én sejtek benne némi kényszergondolatot is..
Ha gondolod, írhatsz privátot, de nem hiszem, hogy valaki barátkozna egy olyan...hordalékkal, és beteg elméjűvel, mint én..hát..ez van..
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!