Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol lehet orvosi hipnózist...

Missi_Key kérdése:

Hol lehet orvosi hipnózist tanulni, ami nem orvosi egyetem?

Figyelt kérdés
egyetemre sajnos már nem tudnák államival bekerülni, plusz ezért az egy dologért az egész orvosit kijárni kicsit értelmetlen lenne.

2014. jan. 7. 19:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
8-as valahol hallotam hogy a SOTE-n kísérleteznek hipnózisos műtéti altatással olyanoknál akiket ezért vagy azért nem lehet gázzal altatni, külföldön már több esetről is olvastam, nem keresem meg mindet itt egy magyar: [link]
2014. jan. 10. 23:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Bárzsing

na igen, de már egyáltalán nincs állami félévem, kifizetni meg nem tudnám.. viszont amit írtál az érdekes, esetleg konkrét technikát tudsz?

2014. jan. 10. 23:37
 13/15 A kérdező kommentje:
10-es..ugyanazt tudom írni mint Bárzsingnak..nincs több állami félévem mindegy hogy elte vagy sote :( ezért kéne valami megbízható könyv vagy nem is tudom valami nem túl drága tanfolyam, ha létezik ilyen
2014. jan. 10. 23:40
 14/15 anonim ***** válasza:
A hipnózist az ELTE Kísérleti Pszichológia Intézetében oktatják. Az előadásokra szabadon be lehet ülni, a gyakorlati képzéshez leckekönyv kell.
2014. jan. 18. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:
2014. jan. 18. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!