Pár ember szerint nem vagyok normális. Igazuk lenne?
Figyelt kérdés
Nem beszélek idegenekkel, hiába jönnek oda, hogy beszílgetni akarnak. Nem megyek ki felelni, inkább rossz jegyet kapok. Órákon hiába tudom a jó választ, max a padtársamnak mondom meg. Társaságban nem nagyon beszélek, ha mégis, akkor 10x átgondolom nem mondok e hülyeséget. Ha az utcán sétálok és valaki mögöttem megy, leálok, megvárom míg elmegy és csak aztán megyek tovább. Nem járok tbusszal sehova. Ha mégis rászedem magam, akkor bemegyek a reggel 5 órásival, miközben csak 8 kor kezdek. Este a 8 órásival jövök haza, pedig 1 kor végezni szoktam. Folyton alszok. A rekordom 18 óra. A suliba nem járok be rendszeresen, szeptember óta kb 150 óra hiányzásom van. Néha kicsit hiperaktív vagyok, ugrálok mint nemnormális. Olyankor sokat szoktam dumálni a semmiről, senki nem érti mi bajom van mikor átkattanik. Amúgy csendes vagyok, senkinek nem mondok semmit magamról.2013. dec. 31. 20:51
11/15 anonim válasza:
Szerintem többet kéne szexelned.
12/15 A kérdező kommentje:
Kivel?
2013. dec. 31. 21:48
13/15 anonim válasza:
Akivel szeretnél. Nincs senki?
14/15 A kérdező kommentje:
Nincs, de nincs is rá szükségem.
2013. dec. 31. 22:05
15/15 anonim válasza:
Mindenkinek szüksége van arra hogy szeressék, akkor inkább így mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!