Régen szerettem rajzolgani, ezért gondoltam megint elkezdek. Elkezdtem a jobb agyféltekés rajzolást, hogy megtanuljak valamilyen szinten rajzolni. Még az elején vagyok, de nagyon feszült leszek minden egyes fealadtnál, volt, hogy még utána is 1-2 órával éreztem a feszültséget. Pedig szereném, de nehéz így megmaradni a rajzlap mellett. Mostanság a tanulásnál is nehezen koncentrálok, és nem mondanám, hogy leköt.
Mit kezdhetnék ezzel?
20/L
2013. dec. 30. 00:04
1/7 anonim válasza:
Én nekem is ugyan ez a problémám csak én nem rajzolok hanem verseket írok. Én akkor szoktam ideges lenni, ha nem tudom ki adni azt amit akarok, ha nem tudok újabb "maradandót" alkotni, amivel túlszárnyalnám magam... Szerintem ez túlzott bizonyítási kényszer önmagunknak :( 18/L
2013. dec. 30. 00:11
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet, én is erre jutottam .. mert van ebben az rajzolós akármiben egy előfeladatos rész, ami arra jó, hogy a végén lásd mennyit fejlődtál, és ott is már a maximálisat akartam kihozni magamból :/ .. de hiába próbálom ezt félre tenni, nem sikerül... vagy ha igen, úgy, hogy félbehagyom a munkát, mikor kezd előjönni -.-"
2013. dec. 30. 00:15
3/7 anonim válasza:
hu hát én ilyenkor mindig hanyagolom és nem erőltetem, csak is akkor kezdek hozzá vagy folytatom amikor tényleg nagyon akarom, jön az ihlet és boldogan csinálom.. akkor mindig sikerül :)
2013. dec. 30. 00:23
4/7 anonim válasza:
Mert ez egy munka. és nagyon nehéz munka. :-(
2013. dec. 30. 03:53
5/7 anonim válasza:
Mert meg kell tanulni előbb koncentrálni ...
2013. dec. 30. 21:07
6/7 A kérdező kommentje:
Nos ezzel igazán újat mondtál ;) .. erre jöhetne a kérdés, de mégis hogyan? Mert csak úgy magától biztos nem oldódik meg a probléma, és a kiutat nem látom ... :/
2013. dec. 30. 22:22
7/7 anonim válasza:
Túljutottál már a krízisen? Szerintem csak szimplán nem sikerült átkapcsolnod jobb félteke üzemmódba:) Nekem mikor végre sikerült, utána le sem akartam állni, napokig madarat lehetett fogatni velem, elmúlt a depresszióm:D Eleinte nekem is magyarázott a bal féltekém, hogy ez béna, szar, úgysem fog ez neked menni, stb...:D
De ment. Bárkinek megy. A bal agyfélteke generálja az idegességet. Úgy látszik nehezen akarja átengedni a terepet a jobbnak. Nekem a tenyeres gyakorlatnál kapcsolt át. Addig rajzolgattam a tenyerem vonalait, amíg fel nem adta a bal oldala az agyamnak a harcot. Nehéz eset vagy:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!