Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik olyan, hogy buli...

Létezik olyan, hogy buli függőség? Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

Minden hétvégén szükségem van arra, hogy átbulizzak egy éjszakát. Nem az alkohol miatt, mert nem iszok sokat csak egyszerűen kell az, hogy táncoljak, szórakozzak a barátnőimmel és hogy új embereket ismerjek meg. Sajnos nem mindig tudom rávenni ismerőseimet, hogy menjünk el valahova és ilyenkor egész héten depressziós vagyok. Voltam már depressziós hosszú ideig és pont az segített ki belőle, hogy egyszer kényszerítettek, hogy menjek el egy buliba és ott végre jól éreztem magam. Innentől kezdve lettem "buli függő". Igazából minden rendben lenne. De ha nem bulizhatok akkor nem tudok semmit csinálni, magamba roskadok és nagyon erősen rám tör az a rossz érzés ami egy fél éve is volt mikor beteg voltam. Mit csináljak ilyenkor? Mert nem segít ha leülök filmezni vagy olvasni...

18/L

2013. dec. 27. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy létezik-e, de viszont én is szeretek bulizni járni..
2013. dec. 27. 14:36
 2/6 A kérdező kommentje:
És fizikai fájdalmaid vannak ha nem mehetsz el?
2013. dec. 27. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2013. dec. 27. 14:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem inkább alkoholfüggőség, mert a bulival együtt jár a pia is...
2013. dec. 27. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:

1-es válaszoló vagyok.

Nincsenek fizikai fájdalmaim egy buli miatt. Szeretek eljárni, de ha nem tudok menni akkor nem.. majd legközelebb.

F

2013. dec. 28. 14:03
 6/6 AkitLáttálÁlmodban ***** válasza:
Nekem a zenével van ilyen+hintázás. 17 évesen tudom, hogy gáz, de ki nem sza*rja le,igaz? :D Naponta több órán át képes vagyok hintázni és közben szólnia kell zenének. Valamikor dubstep zenének,valamikor popnak.
2013. dec. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!