Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már olyan veletek, hogy...

Volt már olyan veletek, hogy egy helyen voltatok, de egy percre megzavarodtatok és azt hittétek, máshol vagytok? Lent bőv.

Figyelt kérdés
Szóóóóval, most vagyok elsőéves egyetemista és otthontól távoli városban vagyok kolis. Eddig kétszer volt olyan, hogy pl. voltam a koli szobában és tudtam, hogy ott vagyok, de valahogy olyan hangulatom és érzésem volt mintha a saját szobámban lettem volna, otthon. Például feküdtem az ágyamban és a folyosói neszekről egy másodpercog azt hittem, anyáék azok. Vagy ma voltam könyvtárban és a könyvtár előtti lépcsős tér nagyon hasonlít egyre az egyetemem városában és egy pillanatra tök olyan érzés fogott el, mintha ott lennék. Ezt hogy hívják, van valami neve? XD Ilyen nektek is volt már? Ez nem gáz, ugye? :/ 18/L
2013. dec. 13. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szokott lenni ilyesmi velem is, de velem szerintem azért, mert nagyon bele tudom érezni magam bizonyos helyzetekbe és néha mikor egy helyre gondolok, kicsit összezavarodom, mintha ott lennék...

Amúgy én pánikbeteg vagyok és vannak néha furcsa érzéseim...Én ezt az érzést nem szeretem, mert összezavar és megijeszt.

2013. dec. 13. 19:36
 2/2 anonim válasza:
Volt már nekem is. Az egyik ilyen alkalommal azt mondtam mint a Galaxis útikalauz stopposoknak-ban az a zuhanó virágcserép: Jaj, már megint! Azóta se tudom, hogy miért mondtam, amikor reggel felébredtem a koli szobában és nem tudtam, hogy hol vagyok. :D
2013. dec. 19. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!