Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miből adódhat a barátnőm...

Miből adódhat a barátnőm sárkány mániája? (lent)

Figyelt kérdés

Betegesen imádja őket. Minden érdekli ami sárkányos, de vajon ez (ami szerintem már kicsit több mint rajongás...) milyen pszichológiai alapokra épülhet?

Egy védelmező társ víziója aki megvédi mindentől?

Konkrétan pár éve sárkányos könyvnek állt neki szóval annyira fura ez a téma engem meg már a hideg ráz a sárkányokról mert folyton az jut eszembe arról, hogy ha hagyom elharapódzni a dolgot milyen aberrált lehetne a barátnőm.

Lehet, hogy én vagyok a beteges ezzel a felfogással ezt ítéljétek meg ti. Egy kicsit földhözragadt vagyok, szerintem fontos normálisnak és dinamikusnak lenni ahhoz, hogy sikeres, boldog élete legyen az embernek. Ebbe nem fér bele semmiféle rajongás, szerintem. Legalábbis egy adott szinten felül már nem. A sárkányos könyvírás pedig szerintem már egy adott szinten felül van.

2013. dec. 8. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha csak ennyi a baj!

Majd kinövi! Mindenkinek van rajongós korszaka. Ne foglalkozz ezzel.

2013. dec. 8. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a sárkánymánia lehet idegesítő, de semmiképp sem beteges. Vannak ilyen rajongó típusú emberek, ez egy jellemvonás, nem aberráció.
2013. dec. 8. 11:24
 3/5 anonim válasza:

én meg a vérfarkasokért vagyok oda betegesen

mindig annak képzelem magam ha egyedül vagyok,és oda képzelek egyet magam mellé

2013. dec. 9. 18:03
 4/5 anonim válasza:
Semmi baj evvel
2013. dec. 18. 22:20
 5/5 anonim válasza:
Én is mániákusan imádom őket. Róluk álmodom, lefestem őket, könyvet írok róluk, folyton róluk beszélek, a könyvesboltokban sárkányosat keresek....stb. De nem tartom betegesnek, legalábbis én nem. Rengeteg embernek van mániája valaki a kötögetést szereti, valaki a pedig valamiféle lény megszállottja. És van aki kinövi valaki nem, de hidd el ebben semmi rossz nincs. És biztos vagyok benne hogy valami (lehet nem sokáig) volt vagy lesz valami amiért legalább annyira fogsz rajongani mint a barátnőd. Ha nem akkor bocsi. :)
2014. aug. 12. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!