Mentális betegként meg fogok bukni az alkalmassági vizsgálatokon?
Bipoláris zavar, bulímia, pánikzavar, PTSD vannak diagnosztizálva, 5-ször voltam kórházban. Munkát keresek. Amúgy a végzettségem tanár, de tudom, hogy jobban járnak a gyerekek, ha nem megyek a közelükbe. A közszférában pl. egy ügyintézői munkához szükséges alkalmassági vizsgálaton megbuknék?
(A vállam magasságától a kb. a térdemig össze van vagdosva az egész testem, évek alatt, ezzel már nem tudok mit csinálni).
27N
"A vállam magasságától a kb. a térdemig össze van vagdosva az egész testem"
Csak emiatt lehet gond. Az a gond, hogy hiába hallgatod el ezt a betegséget, attól még a begyógyult sebek látszódnak. Bár felvehetsz egy olyan trikót, amiben nem látszódik a tested, és azt mondod, szégyellős vagy, nem fogsz tovább vetkőzni. És akkor simán átmész a vizsgálaton. Ha lebuksz, akkor lehet, hogy hozatnak veled egy papírt, hogy gyógyult vagy-e a betegségedből.
Egyébként valószínűleg nem buksz meg a vizsgálaton így se, úgy se. A dokit köti a munkahelyed felé a titoktartás, ott nem fogják megtudni. És ha nem vagy közveszélyes, nem hinném, hogy ez akadályozó tényező lenne.
Mindent bele, nincs komoly hátrányod!
Bőven legyen önbizalmad!
Elegáns helyeken úgyis olyan
dresszkód vonatkozik az ügyfelesekre, ami takar minden kényes nyomot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!