Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Meg akarok halni! Szar az élet! Semmi se jön össze!

F/19 vagyok. Csajom sosem volt.

A családban adóságproblémák vannak, apám ezért iszik, anyám nem dolgozik mert beteg.

Szemüveges is vagyok nincs nagy önbizalmam mivel szegényebb vagyok és barátaim sincsenek.

Nap mint nap unatkozok mivel nincsenek barátaim.

Iskola szarul megy mivel élni sincs kedvem nem hogy még tanulni nincs mi erőt adjon hozzá.

Mivel sok az unalom nap mint nap arra gondolok hogy miért élek meg kéne halni. Ebbe már lassan belebetegedek hogy szar körülöttem az élet. Már voltak ezért gyomorproblémám is. Reggel úgy kelek fel hogy a francba miért ébredtem fel inkább elaludtam volna örökre!

Haverjaim azért nincsenek mert mind pialnak cigiznek stb..

Én nem cigizek nem pialok ezért nem járok bulikba ezért nincs csajom sem, ezért vagyok magányos otthon ülök unatkozok és belebetegedek.

Egyébként ügyes okos ember vagyok én csak nem tudom ezt kihasználni szegénység és 0 ismeretség miatt.

Komolyan mondom ha nem így adta volna nekem az élet az életet akkor okos olyan ember lehettem volna akire sokan felnéztek volna.

Szoktam én olvasni atomfizikát, relativitás elméletet és több dolgot eistentől mert érdekelnek meg más tudományos dolgok is, bármennyire is hangzik viccesen de nem viccelek.

Rohadt jó lett volna ez az élet számomra ha gazdagabb családba és jobb környezetbe születek.

Mit tehetnék?

2009. nov. 17. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Siránkozni a legkönnyebb..!Tegyél érte,hogy ne igy legyen!!A mostani állapotodon csak Te tudsz változtatni,mi nem.., helyetted semmit nem tudunk megcsinálni!Sokan élnek rossz körülmények között fiatalok,és csak azért is bebizonyitják,hogy ki lehet törni onnan ahol vannak és nagyobb az ambiciójuk minden téren,hogy elérjenek valamit az életben!Ha itt keseregsz azzal csak még lejjebb csúszol és egyre szarabb lesz!Állj a sarkadra és bizonyitsd be,hogy Te is vagy valaki!
2009. nov. 17. 23:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nagyon elkeseredett fiatal vagy. az önbecsüléseden sokat segítene, ha elfoglaltságokat találnál ki magadnak. pl a házban javíts meg valamit, a kertben rendezkedj, áss, vagy a leveleket gereblyézd össze. figyeld meg, utána milyen jó érzés, hogy milyen jó vagy szép lett valami a kezed nyomán. nem írtam, hogy menj dolgozni, mert tanulsz, de ha lesz munkád, értékesebb embernek fogod magad érezni.
2009. nov. 17. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Akármit!

Mivel most ténylegesen nem csinálsz semmit, nincs értelme az életednek. Bármi apróságot tennél, rögtön úgy éreznéd, hogy "ma sem hiába keltem fel".

Nálam pl. a házimunka és a virágok gondozása ilyen.

2009. nov. 17. 23:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Panel házban lakok nincs kertünk.

Szerelgetni szoktam néha.

2009. nov. 17. 23:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Hogy mit tehetnél? Élj. Az a legbiztosabb út a halálhoz.
2009. nov. 17. 23:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Úgy igazából jó lett volna sőt élveztem is az életet kb 16 éves koromig mert haverokkal mindig kimentem hülyülni.

De most már mind megváltozott csak úgy nem jönnek ki megkomolyodtak pialnak diszkoba járnak cigiznek.

Igazából azért vagyok a legidegesebb mert ilyen szarrá változott az élet hogy a fiatalok már pialnak.

Ha betiltanának minden ilyen káros szenvedélyt és újra a régi lenne minden akkor lenne a legjobb.

Bárcsak visszamehetnék vagy 6 évet olyan csodás volt minden kiemelkedtünk a többiek közül.

2009. nov. 17. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem szabad elkeseredni! Csak azért is meg kell mutatnod, hogy nem hiába élsz! Adj értelmet az életednek! Pl. tanulás! Ma egy jó szakmával (különösen aki a természettudományok iránt is fogékony) sokra viheted! Ha van pénzed egyetemre, mérnökként, vegyészként, feltalálóként sikeres lehetsz! Vagy ha egyetemre nincs pénzed, akkor válassz egy jó szakmát (pl. bádogos) és jól fogsz keresni legalább! De az életet ne add fel! Nem megoldás az, ha megfutamodsz a kihívások elől!!! Most amúgy a legtöbb embernek rossz, hiszen válság van. Nekem is rossz, tartósan munkanélküli vagyok. Mégsem adom fel. Legyenek kisebb-nagyobb céljaid! Írd le magadnak a céljaidat, rakd ki a falra magad elé és igyekezz mindig azon, hogy egy-egy kicsit megvalósíts belőle minden nap! Ja, és ne hidd azt, hogy az összes lány csak a külsőre, a cigire és a piára bukik! Vannak még normális lányok is, csak lehet, hogy nem jó helyen keresed őket!

A gazdagság pedig nem minden! Az adósságot viszont nem árt mielőbb rendezni, mert az komoly veszély! Lehet pl. hogy érdemesebb lenne kisebb rezsijű ingatlanba költözni, nem? Pl. vannak egész jó, téliesített nyaralók, ahol nincs közös költség, nincs drága távfűtés és még kertészkedni is lehet stb. Mi is ilyenben gondolkozunk, hiszen mi is drága panelban lakunk...

2009. nov. 17. 23:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Elég rossz lehet neked:S Szerintem elsőnek keress barátokat. Nem tudom hol, de biztos van egy csomó hely ahol lehetne keresgélni és ismerkedni. Amúgy én lány vagyok 17 éves, nekem ugyan vannak barátaim, de azok kb. addig amig suliban vagyok (de akkor is csak ha koslatok utánuk). Utána meg itthon ülök és senki sem keres, vagy hív el vhova, mintha nem is léteznék. Elég rossz ez:S Valahogy rajtam keresztülnéznek. Mlrkor suliban hozzámszólt az egyik fiú mert elkérte a füzetem v vmimet, és már az nayon jó érzés volt, hogy megszólított és észrevette h létezem:S ANnyira rossz egyedül lenni. Bulizni én azért nem járok, mert 1. nincs kivel. 2. discoba nem szeretnék járni, mert hát táncolni sem tudok, meg olyna nyominak érzem magam:S Házibuliba nem hívnak el, max abba tudok menni amit tesóm tart itthon:S de akkor sem szól senki hozzám:S
2009. nov. 18. 00:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem azért hogy kötekedjek,de a kérdésedre egyszerű a válasz.Meg akarsz halni ? Mit tehetnél ? Sok öngyilkossági módszer van,válassz egyet és tessék.De ezzel csak azt bizonyítod be hogy gyenge vagy és feladod.Nem fogok sorokat írni,azt már megtették az előttem szólók.Fogadd meg a tanácsokat,és próbálj meg tenni valamit az életeddel.
2009. nov. 18. 01:29
 10/11 anonim ***** válasza:
19 évesen még bármit tehetsz, elötted az élet. Én is panellban nőttem fel, apám meghalt, anyám ivott. Én beletemetkeztem a tanulásba, mindig az éltetett, hogy így fogok tudni a leggyorsabban elhatárolódni az otthoni légkörtől, azaz jó állásom lesz, sok pénzem és el tudok költözni otthonról. Mindegy hogy most szar a bizid, változtatni mindig tudsz, rajtad áll. Ja és menj el sportolni (pl.: futni, az ingyen van, vagy valamelyik egyesülethez valamit csinálni, mert az se drága kb. 3000 Ft/hó). A sport segít kikapcsolni és önbizalmat ad. Majd idővel jönnek a barátok is. Higgy nekem, mert nekem sikerült minden, amit akartam, igaz nem ment minden simán, de kitartottam. És ne siránkozz, hanem csináld!
2009. nov. 18. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!