Álmodtál már olyat, hogy egy halott emberrel találkoztál?
Figyelt kérdés
Én még sosem. Lehet, hogy halottakkal nem is lehet álmodni? Ez most hülyén hangzik... De elgondolkodtató.2009. nov. 16. 21:02
1/11 anonim válasza:
Én már sokat álmodtam egy elhunyt hozzátartozómmal!Reggel olyan jó volt felkelni hogy ismét beszélhettem vele!Olyan valóságosnak tűnt! Megfogni a kezét,hallani a hangját!Igaz én babonás vagyok, nem szabad megfogadni a holtak tanácsait, ezt be is tartom!
2/11 anonim válasza:
Igen,álmodtam nem is egyszer.:)
3/11 A kérdező kommentje:
Annyira szeretném, ha létezne túlvilág... Rosszul vagyok a gondolattól, hogy megszűnök létezni. És van egy személy, aki már 18 éve elhunyt, vele nagyon szeretnék találkozni, és elviselhetetlen a tudat, hogy már semmilyen formában sem létezik... Se testileg, se lelkileg. Ezért reménykedek a túlvilágban.
2009. nov. 16. 21:13
4/11 anonim válasza:
Szoktam álmodni velük, és sokszor segitenek, ami eleinte hihetetlen volt. Ezt csak az tudja, aki átélte, a többi hisz, amit akar.
5/11 anonim válasza:
Én is álmodtam sokszor egy elhunyt rokonommal már.Remélem egyszer még láthatom majd. :(
6/11 anonim válasza:
Nem emlékszem zombis álmomra...
7/11 anonim válasza:
Sajnos együttérzek veled nekem az anyukám halt meg 18éves koromban és én is ugy szeretnék vele beszélgetni,áttölelni még:(((((
8/11 anonim válasza:
Én médiumként megbeszélhetem gondjaimat velük bármikor bárhol:)nemkell hozzá édes álom:)
9/11 anonim válasza:
Anyum halt meg 6 éve. Soha, legalábbis nem emlékszem h álmodtam róla/vele. De egy barátnőm, aki felakasztotta magát egyszer vele álmodtam. Tisztára valóságos volt/hozáteszem nem volt legjobb barátnő, de barátnőm volt!/ és hihetetlen volt felébedni. Nem tudom leírni...Éreztem minden egyes részletet, de sajnos felébredtem! ...
10/11 anonim válasza:
Szia.
Nekem volt már olyan, hogy elhunyt hozzátartozómmal álmodtam, úgy, hogy álmommban újra élt. Az egésznapomra kihatott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!