Tudja a párod hogy pszichológushoz jársz? És tudja azt is hogy miért?
Figyelt kérdés
El szoktad mesélni mi volt, stb? Vagy nem? Ha nem akkor miért nem?2013. nov. 4. 16:04
1/2 anonim válasza:
Jelenleg nem járok pszichológushoz, de már voltam és többször is, feküdtem pszichiátrián is, illetve folyamatos pszichiátriai kezelésen alatt vagyok és mindent tud, hogy mit és miért. És elfogad így - támogat is.
2/2 anonim válasza:
Párom azt is elfogadja, hogy "szerelmes" vagyok a pszichiáterembe, mert a gyógyuláshoz kell a maximális bizalom az orvosban.
Mindent elmondok otthon, mert közös a cél, együtt akarunk boldogok lenni a betegség elfogadásával.
(Annyi tabu, titok marad, ha a párommal kapcsolatban merül fel valami... Kegyes hazugság elhallgatni, ha őt is analizáltuk és netalán pici negatívum lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!