Miért nem tudok barátkozni? Miért utálnak engem? Miért vagyok csak arra jó, hogy csak ha van valamim abból adjak? Mit kéne tennem? Mi a gond velem?
1.Miért nem tudok barátkozni?
Az a gond,hogy én ilyen magamnak való lány vagyok,visszahúzódó,csendes...De próbálkozom minél közelebb kerülni az iskolatársaimhoz,osztálytársaimhoz,de nem megy...Akármit csinálok,akármit mondok abba belekötnek...Megbukott egy gyerek az osztályunkba,őt többre tartják,mint engem...Az átlagom soha nem volt 4,2-4,1 alatt,ezért stréber vagyok...Ebben az évben már alig veszem elő a tankönyvet,nehogy megint strébernek állítsanak....
2.Miért utálnak engem?
Tesi órán,sokszor mikor lemegyünk az udvarra és az óra utolsó 10-20 percében lehet játszani,akkor mindig oda mennek a lányok a másik osztályhoz és ott beszélgetnek,pletykálgatnak,de mikor én is odamegyek,akkor csak azt hallom,hogy menjünk kosarazni,mikor meg kérdem,hogy én is mehetek,akkor egyből kitalálják,hogy most ne,mert,akkor sokan leszünk és páratlan számú játékos lesz...Vagy,a következő szituáció,hogy mikor nagyszünet van (20perces szünet) és lemegyünk az udvarra,akkor mindig ott hagynak egyedül,mielőtt leérnék az udvara,az idő alatt beszélgetünk,nevetgélünk,de amint leérünk az udvarra se szó,se beszéd,utunk elválik...Már hallottam vissza egy lánytól,akivel "jóban" vagyok,hogy azért mennek el előlem,mert utálnak...Az osztálytársam is mondta már,közbe meg ő is ugyan úgy velük van....
3.Miért vagyok csak arra jó,hogy csak ha van valamim abból adjak?
Minden nap édesanyám ad 500FT-ot,hogy vegyek magamnak enni és inni valót...Mindig veszek péksütit meg üdítőt,mikor beérek a suliba,az osztálytársaim már úgy várnak,hogy "Mit hoztál?" semmi szia,vagy csá...Semmi!Mikor van kajám,és nem mernek kérni,akkor oda jönnek hozzám,nagyszünetben is beszélgetni,és tudják jól,hogy adok,ezért jönnek oda hozzám,hogy véletlenül se higgyem azt,hogy ők csak kihasználnak(csak sajnos nem vagyok olyan barom,hogy ezt ne vegyem észre).
5.Mit kéne tennem?
6.Mi a gond velem?
Sokszor érzem magam egyedül,üresnek,kihasználtnak..Egyetlen barátom az erdő,ott vagyok nagyon nyugodt...csak azt nem értem magam,miért utálhatnak...Ti utálnátok egy lányt,ha ő jó tanuló?Visszahúzódó?Csendes?Vagy akár,ha félénk?
Kétszínű p.csák,ne törődj velük...
Én is így voltam általánosban, aztán most 2 hónapja kezdtem a középsulit és tök jól érzem magam:) engem spec azért utáltak mert mert nem vagyok olyan nádszélvékony mint ők. Ha másik suliba kerülsz, másik környezetbe, tiszta lappal indulsz, hidd el szeretni fognak:)) fogd fel úgy, hogy ez csak egy átmeneti időszak és ez nem lesz mindig így. Kitartás, fel a fejjel!:)
Jah, és soha nem juss el arra a szintre ahol én voltam..én már azzal nyugtattam magam, hogy vagdostam magam.. azóta is ott vannak a hegek és emlékeztetnek arra az időszakra..szóval, lényeg, hogy ne csinálj butaságot.:)
Sulit nem szeretnék váltani,mert itt a suliban évvégén a suliban megkapom a középfokú angol,ha minden igaz!Van hobbim...focizom,és futsalozom,a foci az iskolai csapat,a futsal meg 4-5évvel idősebbekkel,akik meg azért nem bírnak,mert fiatalabb vagyok náluk..
Utolsó!Hát...az a gond,hogy már én is vagdosom magam...Pánikbeteg vagyok és depressziós...Szedek is gyógyszert,de nem nagyon hat...És akárhogy rejtem,egyszer tuti észre fogják venni :( Pedig nem szeretném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!