(érdekesség) ez igaz a skizofrénekről-tudathasadásosokról?
A multiplex személyiségzavart gyakran összekeverik a skizofréniával, vagy a tudathasadás formáival..
A többszemélyűség hatására éles pszichológiai és fiziológiai különbségek is felléphetnek. Mindegyik személyiségnek külön neve és kora van, sőt arckifejezésük, néha a hajuk, SZEMÜK SZÍNE!
olvastam azt is, hogy jobb kezesek másik énje lehet balkezes és megváltozhat a várnyomásuk is, ez oké
na de a szem szín az, hogy tud(na) megváltozni??
vagy ők látják másnak magukat? pl én ilyen betegségben szenvednék és a barna szemem kéknek látnám mikor a másik énem jönne elő?
több oldalon is köztük a wikipédián is olvastam róla. Tudom, hogy a wiki sem 100százalékos de nem csak ott olvastam róla és ez nekem nagyon érdekes.
mit szóltok hozzá?
Nem, olyan nincs, hogy egy elmezaratól egyik pillanatról a másikra megváltozik a szem pigmentációja, majd pedig vissza.
Ugyanez igaz a hajszínre is.
Szerintem arra értik, hogy ők olyannak látják magukat.
köszi a választ. Ezen csodálkoztam én is és tartottam-tartom hihetetlennek, esetleg még arra gondoltam, hogy a pupilla úgy kitágulna, hogy attól feketének tűnik a szem, de ez már ott meg van lőve, hogy akinek fekete a szeme akkor azzal mi van?... :D
érdekes betegség ismertek ilyenben szenvedőket? nekik milyen szokásaik vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!