Nagyon jó pszichiátert keresnék, aki nem a zárt osztályra tesz be rivotrillal, bezárja az ajtót és kimegy, hanem segít? Várnék javaslatok pszichoterápia-pszichiáter téren.
Segítene valaki,hol a legjobb az ellátás?már nem tudok tisztán gondolkodni,a pénz nem annyira lényeges(azért 100 ezreket nem tudunk kifizetni,de ilyen 50 körül beleférne ha egy hét alatt kiderül mi ez..Könyörgöm valaki aki a témában jártas,az segítsen!!!Már nem látom józanul,de a szüleim se tudják mi van!
Akkora a kavar bennem.Állítólag volt egy ismrősünk akit annyira felemésztett ez hogy pár napig altatták,kitisztult,és pszichoterápiával utána rendbe jött.
De akinek a fejében nem kavarognak ilyenek h gyilkossági vágy meg jobb lesz nekem ha megteszem meg hasonlók,és nem kell vívódnia magában hogy tedd meg ne tedd meg,az nem tudja milyen.Nem teszem meg mert nem akarom!!!Gyűlölöm az erőszakot!!De néha olyan mintha gonosszá válnék és nem tudom mi van,félek hogy elborulok és akkor nagy baj lesz....Valami nagyon összetett probéma lehet,bipolár biztos nem ,mert az utolsó 1 hétben mindig rossz kedvem van,pedig nem történt semmi ami indololná.Páromra haragudtam meg a sok kis baromsága miatt,de azt nem csak 4 napja...az mindig volt.De akkor mért anyukámat akarom bántani?Bár már bárkit:(
Szeretnék 1 olyan helyet ahol szebb a környezet ,nem letargikus(akkor kb tényleg szétesek..)figyelnek rám,meghallgat több orvos,akár elmeorvos,akor vérvizsgálattal néznek hormonszintet..ismerik az összes elborulást..egy jó helyet ahova picit nyugodtabban fekhetek be.
Bármit,csak legyen vége:(
Nem tudom, itt ezen az oldalon van-e olyan ember, aki tényleg jártas a témában.
Inkább a házidokidat kérdezd meg, ő biztos tud ajánlani egy jó helyet. Akár beutalót is ír, ha arra van szükség.
köszönöm!Nem flancolásból,de nekem kell egy megnyugtató környezet mert ami ott volt a kórházban a zárt osztályon az tényleg egy tébolyda alkohol és cigiszag,kiabálás hangoskodás...:(Befeküdtem volna,de nem tudtam megtenni,annyira nyomasztott hogy inkább eljöttem.
Ezért néznék minél sürgősebben valami másik helyet..
Ajjajj, szegény... nem lehet valami jó :-S
Még mindig azt mondom, hogy a dokidtól kérj tanácsot, ő biztos tud segíteni!
"lehet el kéne menekülnöm a világ másik felére nem birom ezt talán a távolság az idegenek megnyugtatnak nem akarok gyilkos lenni:("
Mikor voltál utoljára sétálni egy jó nagyot?
Ma már mindenre gyógyszert írnak, de nem véletlenül ajánlották régen a levegőváltozást!
Máshol egészen máshogy érzi magát az ember.
Nem tudom, hogy városban ezt hogy lehet megcsinálni, de nekem fiatalkoromban megvolt a kis helyem - a saját görnyedt fám -, amihez kimenekültem ha elegem volt mindenből. Ott ültem órákig, néztem a vizet, gondolkodtam vagy olvastam, vagy halkan dúdoltam, és ez teljesen megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!