Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangokat hallok, mi lehet ez?

Hangokat hallok, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem régen még úgy július közepén tovább fentmaradtam a szokásos 11-12 óránál. Hangokat kezdtem hallani az utcáról(utca felöli szobában alszom), hogy valaki be akar törni, a csatornát akarják leszedni. Felébresztettem az öcsémet, de ő nem hallott semmit. Kinéztem az ablakon, az erkélyen de semmit, senkit nem láttam, de ha lett volna is ott valami már eltűnt. Azóta néha-néha újra hallom, de nem törten be hozzánk, nem loptak el semmit. És én sajnos egyre jobban félek estelente az alvástól, de nem tudom mi lehet ez.

2013. okt. 30. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Skizofrénia?Beszélni hallod őket,vagy csak zajokat?

Ha zajokat hallasz csak,nem tettél valami rosszat mostanság?Nem rossz a lelkiismereted?

Nem vagy pánikbeteg?Nagyon sok oka lehet,ami miatt feszülsz.

2013. okt. 30. 21:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy skizofrénia lenne. Csak zajokat hallok, soha nem hallottam beszédet. Rosszat nem, mostanában próbálok mindenkivel kedves lenni. Hát nem is tudom, nem, nincs miért. Nem sosem pánikoltam semmi miatt.
2013. okt. 30. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor meg nem kell túlaggódni,csak egyszerű zajok:)nincs benne semmi.szereltess fel egy biztonsági rendszert,riasztót,kamerát,és hátha megnyugszol.aludj nyugodtan,nem fog bántani senki:)
2013. okt. 30. 21:30
 4/5 A kérdező kommentje:
és nem tudnám valamivel enyhíteni ezt a félelmet? Régen kiskoromban nagyon féltem a kutyáktól de ez 13-14 éves koromra elmúlt. Most ez van, de félek hogy ez nem fog elmúlni.
2013. okt. 30. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Kezd el fejleszteni a csídet! Ha érdekel írj privit és segítek!
2013. okt. 31. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!