Mély depresszióm van? (! )
Figyelt kérdés
Kb 3 hete mély depresszióba estem türhetetlen munkahelyi gondok, megaláztatások miatt. Hosszú évek óta dolgozom ott, szerettem a munkám, de hála a vezetönek és pár kedves munkatársnak, megutáltam az egészet. Eljutottam arra a szintre hogy felmondok. A családom már évek óta mondja hogy hagyjam ott ezt a helyet mert kicsinál idegileg. Itthon is folyton sírnék, minden gondolatom a munkahelyem körül forog itthon is, gyengének érzem magam, nincs kedvem kimozdulni stb. Ma közöltem a vezetövel az elhatározásom, amire azt kaptam hogy úgysem találok más munkát, munkanélküliség stb, meg hogy nem lesz visszaút, de ha maradok a dolgok akkor sem fognak változni. Ez mégjobban padlóra tett. Fenyegetve és megfélemlítve érzem magam. Hosszú évek során úgy rángatott a munkahelyem mint egy bábot. Soha semmire nem mondtam nemet, mindent örömmel csináltam. De a folyamatos fúrások, a diszkrimináció, a kihasználás megtette hatását. Most munkahelyet keresek de nagyon padlón vagyok. Hogyan tudnék kikeveredni ebböl?2013. okt. 24. 15:13
1/1 anonim válasza:
Csak úgy, hogy gőzerővel kutatsz új munkahely után, és amint találsz jobbat, felmondasz.
Valóban nehéz munkát találni, de nem lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!