Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen be vagyok fordulva a...

Teljesen be vagyok fordulva a hajam miatt. Buta dolog, de ez van. Ez baj?

Figyelt kérdés
Régen mindig szépen megcsináltam, és részt vettem a hétvégi összejöveteleken, de teljesen tönkrement, és évekbe telt, mire helyrejött. Ez idő alatt kivontam magam a társadalomból, csak közelebbi barátokkal találkozgattam, de szórakozni nem igazán jártam. Teljesen visszafogott vagyok a hajam miatt, ha nincs megcsinálva még az emberek pillantását is kerülöm. Az a baj, hogy hiába jönnek nekem ötletekkel, hogy másképp is meg lehet csinálni, azok vagy nem maradnak meg benne, vagy nem tartom magam szépnek vele. Mindig is érzékeny voltam a témát illetően, csak ameddig egészséges volt, addig nem foglalkoztam vele és mindig be volt állítva. Viszonylag sokat is költök rá, nem hanyagolom el, de totál ápolatlannak néz ki ha természetesen hagyom, pedig én pont, hogy a természetesség híve vagyok, 0 smink, és mióta "kinőttem" ezt a hajcsinálást, azóta csak a göndör tetszik. Pont az olyat tartom szépnek, mint ami nekem van, csak tudom, hogy nem áll jól. Már mások is mondták, hogy olyan, mintha 2 különböző ember lennék egyenes és göndör hajjal. Családi okok miatt is visszahúzódó vagyok, de nagyon meg tudok nyílni, ha meg vagyok a hajammal elégedve. Azt meg nem mondhatom, hogy a média, meg egyéb külső hatások okozzák ezt, mert sok olyan példaképem van, akiknek ilyesmi hajuk van, mint nekem. Képes vagyok azért itthon ülni mert nem szabad megcsinálnom. Rettegek a vasalástól mert már egyszer megjártam vele, nem akarok ugyan ebbe a hibába esni de nem élhetem így az életem, hogy a hajam gátol... ez röhejes. :( Nem tudom kinőni mert 19 vagyok és már kicsi korom óta ez van. Talán már 7-8 évesen elkezdődött, csak akkor nem a vasalással, hanem hogy szép legyen. :/ Ti milyen tanácsot adnátok?

2013. okt. 22. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nos, sürítsd be egy 30000 szóba, hogy mi nem tetszik a hajaddal kapcsolatban, mert ez nem derül ki. A nemed sem derül ki. Így nem is lehet tanácsolni semmit.
2013. okt. 22. 20:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez irónia volt? Mert nem könnyű ezzel együtt élni, hiába hülyeségnek hangzik. Szorongok miatta.
2013. okt. 22. 20:20
 3/7 anonim válasza:
szerintem ez nem hajprobléma, lelki eredetű lehet. nekem is van egy vendégem, akinek nagyon jól áll a haja, nem is értem, miért jön mindig fodrászhoz, de neki sosem tetszik, pedig tényleg nagyon jól megcsinálja magának. már neki is mondtam, hogy fejben kell "rendet raknia". elkezdte "használni" az agykontrollt, sokat változott, kidobta a pasiját, és kezd megelégedni a hajával is!
2013. okt. 23. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem irónia...lószart sem írsz csak annyit, hogy nem tetszik a hajad. Hullik? Ritka? Göndör? Egyenes? Vékonyszálu? Túl durva? Korpás? Esetleg a színe gáz? Mégis miért nem tetszik?????
2013. okt. 23. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem:

- a nemed is érdekes lehet, mert egy férfinek azt tanácsolnám, amit én is csinálok: borotválja a búráját azt jónapot. Egy nőnek ezt nem tanácsolnám azért...

2013. okt. 23. 09:28
 6/7 A kérdező kommentje:
19/l. Maga a haj szép. Ennek a hajnak nincs semmi baja. De amikor a tükörbe nézek, akkor azt látom, hogy a fejemen nem jó. Nem érzem magam szépnek vele. A fejemmel együtt nagyon negatívba fordul át az egész, pedig külön külön nincs bajom semmivel.
2013. okt. 23. 22:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon köszönöm a válaszokat. Megpróbálom figyelmen kívül hagyni ezt a hisztériát és továbblépni rajta, egyszer csak hátha sikerül valamennyire.
2013. okt. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!