Ha nem wécézel, de megfogod a wc deszkát (mert pl beledobsz valamit ) akkor is mosol kezet?
Igen, kezet mosok. Azért, mert tele van mindenféle kosszal a WC-deszka... Attól még, hogy nem látszik, sok baktérium megy a kezemre.
Na mi az indíttatás, amiből a kérdés született?
Első vagyok. Akkor is kezet mosok, ha épp aznap takaritottam ki a wc-t. Nem tudom, úgy érzem telis-tele lesz a kezem bacival...
Na halljam a sztorit....?!
Na mert leirom a barátnöm sztoriát de most sem fúújjoozzaattookk !! Jó ?
Ö nő létére nagyon nem mos kezet ! kijön a wcézés után (akkár kicsi vagy nagy dolog) , és éppen , hogy csak egy kis vizzel , kis szappannal lemossa ! Meg a kis gyereknek kinyitja a wc ajtót , meg felhajtja a wcdeszkát , (hogy tudjon pisilni ,) othagyja és meggy kajálni tovább és most jön amit már nem tudtam szó nélkül hagyni : elkezdte lenyalni az ujjairól a majónézt ami a kezére ment a szendvicsröl !! Titeket nem sokkolna ez ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!