Lehetséges, hogy személyiség zavaros vagyok akinek depressziója van egy kis szorongással?
Ha igen, hogyan tudnék megbizonyosodni róla?
Van valamilyen teszt?
Van egy olyan érzésem, hogy az egyik pillanatban úgy érzem, hogy mindenki felett állok és kiemelkedően intelligens vagyok és a többiek fel sem érnek hozzám. Aztán egy másik pillanatban vagy ugyan akkor azt érzem, hogy én egy kicsi jelentéktelen porszem vagyok akinek semmi kereseni valója nicnsen e világon. Gyakran van, hogya kettő együtt. Mint például most is. Rendkívül okosnak hiszem magam mivel észrevettem, hogy az alkoholizmus felé sodródom és ezzel együtt meg azt is érzem, hogy milyen tré dolog ez, hogy milyen vagyok.
Van valami bajom? Kérlek segítsetek.
Én gyakran "hullámvasutazok".
Újabban bipolárisnak hívják ezt a betegséget...
Hogy neked is ez van-e, azt egy agyturkász (pszichiáter) tudná csak hozzávetőlegesen megmondani...
Néha ő is nehezen, mert mikor nagyon lent vagyok akkor szar, mikor nagyon fenn vagyok, akkor meg sokat dolgozom és van munkabírásom, és melózok ezerrel. Mikor épp átfordulófélben vagyok, na akkor vannak józan pillanataim... szóval néha tudok egész normális is lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!