Szerintetek miért lehetek ilyen? Nem akarok dolgozni?
Válts helyet!
Mindenkinek máa munkahely a jó.
Én sem találom még a helyem. Ha nem akarnál dolgozni akkor szarnál az egészre és otthon lennél vagy akárhol lógnál.
De azért bejársz. Én csináltam nem régiben meredeket és otthagytam egy helyet csak azért mert messze volt meg nen voltak jók a körülmények stb .
Közben..
Én is lassú vagyok alapból nem vagyok egy gyors ember vagy gyorsaság vagy precizitás és akkor inkább a másodikat választom kerül amibe kerül.
Ideges és nyugtalan azért vagy mert nem akarod ezt a helyet jó,hogy 1 évet lehúztál itt ha nincs más akkor maradj itt próbálj valahogyan máshogyan hozzáállni.
Kell egy hely ahol pénzt kapsz ebből él meg az ember.
Meg az is kell(ene),hogy szeresd csinálni nap mint nap.
nincs kitartásod.
katonaság kellene,
Ha nem akarod csinálni, akkor hol van az akaratgyengeség?
Akarni nem lehet erőltetve, igazából egyszerűen nem akarod. Ha van más lehetőség próbálj meg váltani, amúgy meg ne vedd túl komolyan a kritikákat, mindenhol lesznek lecseszések, de ezzel számolni kell, és nem túlizgulni a dolgot, ha tudsz változtatsz, ha nem akkor meg úgy is jól végzed a dolgodat, mert ha nem lennél elég jó kirágnának, és nem csesztetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!