Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy váltál alkoholistává?

Hogy váltál alkoholistává?

Figyelt kérdés
Kor? Nem?

2013. okt. 6. 11:48
 1/6 anonim válasza:
csaj kidobott 22F
2013. okt. 6. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Én csak majdnem lettem alkoholista. Az utolsó pillanatban sikerült megálljt parancsolni és eljutottam egy pszichiáter/pszichológus kombóhoz. Azóta szinte absztinens vagyok.

Az oka pedig a depresszió, magány, szorongás, szociális fóbia és még ki tudja, hogy mi volt. Nem mondom, hogy meggyógyultam, de legalább nem iszok nagyon alkoholt.

2013. okt. 6. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Sehogyan sem váltam alkesszé!
2013. okt. 7. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Jobban ereztem magam, maskent cselekedtem, meg mertem

csinalni dolgokat, ami tudtam, hogy hianyzik belolem, es

csak (sajnos) itallal ment. Mindig tobbet kellett innom,

mig odaig jutottam, hogy igy nem lehet folytatni.

(pontosabban fogalmazva, valaszut ele lettem allitva,

vagy - vagy.)Ennek most 4 ev. Tiszta vagyok,( meddig?)

de nem erzem jol magam. Kenyszer hatasara csak

ideiglegesen lehet (szerintem) leallni. 56/N

2013. okt. 8. 11:36
 5/6 anonim válasza:
sehogy mert nem vagyok alkesz de volt már hogy vagy egy honapon körösztül ittam minden nap.de azért csináltam mert unatkosztam......de nem szeretnék alkesz lenni, mert nagyon sok pénzt megesz sokba kerül
2013. okt. 28. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Kirúgott a nőm és összeomlott az életem, nincs semmiféle eufória-forrás az életben. Ha unatkozom, iszom, ha másnapos vagyok, akkor depis vagyok, azér iszom. Aztán emiatt elhanyagolok egy csomó mindent, amiért később büntudat gyötör, és hogy ezt elnyomjam - láss csodát - iszom.
2013. nov. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!