Attól tartok, hogy komoly problémája van a lehjobb barátnőmnem és nem tudom, hogy hogyan segítsek rajta. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elég jól és régóta ismerem már a barátnőmet és mindig is voltak furcsaságai. Tavaly elhitette velem,hogy rákos és természetesen hittem is neki mert ilyet nem találnak csak ugy kí az emberek..Mint kiderült hazugság volt. Mondott már másoknak is olyanokat hogy megerőszakolták stb de úgy voltam vele hogy vannak hülye dolgai és kész nem kell különösebben foglalkozni a dologgal. Azomban ezen a nyáron volt egy támadása amiben teljesen levágták a haját ami alapból hosszabb volt. Persze hitt neki mindenki az elején meg sajnáltuk is nagyon, mert nagyon szerette a haját, de aztán egy két dologra figyelmes lettem és megtudtam informáciokat. Ő azt mondta nekem hogy az apja aki rendőr ráállította a rendőrséget az ügyre és keresik a támadókat. de mint kiderült a rendőrségen iyenről nem is tudnak. + egyáltalán nem viselték meg a történtek. legalábbis nem úgy látszik. Állítása szerint rosszul viseli,de pár nappal a támadás után már teljes nyugalommal sétálgatott sötétedés fele az utcákon és miután megtámadták 1-2 nappall nekiállt képeket csinlni magárol és küldeni mindekinek. + ő nagyon érzékeny lány és gyakran szokott sírni nekem ha baja van mégsem láttam sose emiatt zaklatottnak és letörtnek.. A szülei nem élnek együtt. régen neki elég nagy lelki zavart okozott amikor elváltak és ahogy elváltak. utána járt is pszichologushoz. Gyakran sír és előfordul, hogy erőszakosan viselkedik. Mostanában elég furán is viselkedik. Rossz érzésem van ezzel az egésszel kapcsolatba de lehet hogy csak túldramatizálom a dolgokat. segíteni szeretnék neki, de nem tudom, hogy hogyan tehetném meg.2013. okt. 6. 02:13
1/8 anonim válasza:
nekem pszichopatának tűnik, vagy valami egyéb komolyabb személyiségzavarnak-elmebajnak
2/8 anonim válasza:
Dehogy pszichopata, ne mondj már ilyen baromságokat!! Viszont az biztos, hogy zavart személyiség. Pszichológusra, esetleg pszichiáterre lenne szüksége. Kérdező, te ezzel azon kívül semmit nem tudsz csinálni, mint hogy beszélsz valahogyan a szüleivel. Inkább legyen veled rosszban, mint hogy a betegsége elhatalmasodjon. A szüleinek kell elvinniük orvoshoz. Esetleg azt is el tudom képzelni, hogy tanárral is beszélhetnél, ha van megbízható.
3/8 anonim válasza:
Ehhez pszichiáter kell!! Amúgy hogy tudsz vele együtt lenni, mikor sosem tudhatod, hogy mikor hazudik megint?? Főleg ilyen súlyú dolgokban..
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ugy tudok vele együtt lenni, hogy nagyon jó barátnőm és szeretem szinte testvéremként gondolok rá és úgy gondolom, hogy nem tehet róla, hogy ilyen. ezért akarok segíteni neki.
2013. okt. 6. 11:33
5/8 anonim válasza:
pszichopaták is mindig hazudnak, meg sajnáltatják magukat
kérdező azon is el kéne gondolkoznod, hogy Te miért mész bele egy ilyen baráti kapcsolatba, annak is van oka
6/8 anonim válasza:
Ja bocsi, úgy olvastam figyelmetlenségemben, hogy ő a barátnőd, szóval te vagy a pasi. Akkor szép dolog tőled, hogy segíteni akarsz neki!:) Nekem is van olyan barátnőm aki elég súlyos lelki gondokkal küzd (mondjuk nem ilyenekkel) és én is mindig segíteni akarok rajta!
7/8 anonim válasza:
a legjobb barátnő kifejezés szerintem nem feltétlenül párkapcsolatra utal
8/8 anonim válasza:
Azért írtam, hogy figyelmetlenség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!