Milyen tünetei lehetnek az alkohol elvonásnak?
Figyelt kérdés
Tudom GOOGLE!!!!De Én személyes tapasztalatokra lennénk kiváncsi!2009. nov. 5. 13:13
1/3 anonim válasza:
Nem személyes tapasztalat, hanem egészségügyi ismeretekből tudom, amit tudok:
idegesség, izzadás, esetleg hallucináció, fizikai fájdalom, érzelmi "fájdalom", remegés (innen jön a "remeg érte" kifejezés is), az illető elfehéredhet, esetenként ájulás is előfordulhat, depressziós tünetek: elsősorban az, hogy egyik pillanatban alig van ereje valamihez, máskor pedig teli erőből tombol.
Képes bármit megígérni a beteg egy kis alkoholért.
Nem kellemes látvány, élmény egy elvonó.
Anyukám egészségügyben dolgozik és sokat mesél a munkájáról, illetve volt "szerencsém" látni ezt-azt.
2/3 anonim válasza:
Remegés, szédülés, vérnyomás-ingadozás, hányás, tudatzavar, hallucinációk, görcsrohamok (epilepsziás jellegű), eszméletvesztés. Hát legalább ennyi, nem kellemes...
3/3 anonim válasza:
fu, akkor ne most bizony megyek orvoshoz, mert en szoktam reggelente émelyegni, hányni, éjszaka begörcsöl a lábam meg minden..
pedig csak hetente iszom magam seggrészegre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!