Már tettem fel ehhez hasonló kérdést, mert úgy érzem, hogy az önbizalomhiányom a legnagyobb akadálya annak, hogy fejlődjek. De bármi, amit kipróbáltam az nem hozott semmi eredményt: harcművészet, zene, mindenféle könyvek...semmi, sőt egyre rosszabbul érzem magamat. Van, hogy csak fekszem az ágyban és sírok, hogy milyen sz*r, csúnya és szerencsétlen vagyok. A negatív gondolatok csak úgy áramlanak az egyik irányból a másikban a fejemben. Annyira nem szeretem magamat! Pénzem nincs pszichológusra, a tanulmányaim felemésztik, ráadásul olyan a környezetem, hogy az ilyesmit szégyelli és nem akarnák tudomást venni erről a gondomról. Mi tudna végre tényleg segíteni, hogy ne legyek ilyen borús és tudjak lazítani, mert iszonyú feszült vagyok és félek, hogy ez az egész olyan hatást gyakorol az életemre, ami képtelenné teszi a normális életvitelt.
az tudna segíteni, hogy elfogadod magad olyannak amilyen vagy, ez elsőre nehéz, de hidd el, ha elfogadod magad és a butaságaidat, sokkal könnyebb lesz az életed! de az első löketet megadom; GYÖNYÖRŰ VAGY!
2013. szept. 15. 15:39
2/9 anonim válasza:
Hát, én a helyedben keresnék önismereti könyveket az interneten. Javaslom még az agykontrollt, mert az is hasznos tud lenni, valamint a neurolingvisztikus programozást is talán (pdf-ben fent van).
Feszültségre pedig vannak természetes tabletták: Hova, Nervenpflege stb., amik segíthetnek ellazulni. Az egészséges önkép kialakulásához viszont magadba kell nézned. Esetleg, ha van egy fiú, aki segíthet, az még jobb. :)
2013. szept. 15. 22:17
3/9 anonim válasza:
Van barátod?ha nincs akkor szedjél fel 1srácot,ez többet tud segiteni mint a doki és hatásosabb,látványos javulás kb1hónap XDD
2013. szept. 16. 12:55
4/9 A kérdező kommentje:
Ja, aztán annyit panaszkodom neki, hogy kirohan a világból! :D
2013. szept. 16. 20:29
5/9 anonim válasza:
Angolul tudsz? Ha igen ajánlom morty Lefkoe anyagait, nekem sokat segítettek abban, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!