Ez most depresszió, vagy valami más? Mit csináljak?
Az utóbbi napokban nagyon szélsőséges volt a hangulatom, egyik pillanatról a másikra változott meg. Hirtelen tör rám a sírásérzet, szinte fojtogat. Úgy érzem, minden ellenem van, és hogy keresztül néz rajtam.
Most kezdődött el a suli, és nagyon megterhel, tepernem kell, folyamatosan tanulnom, alig van időm aludni. Csalódtam a tanáraimban, a barátaimban, ráadásul nagyjából egy-hét hete halt meg a papagájom is, a szemem előtt zajlott az egész, sajnos végig kellett néznem, ahogy szenved... Az nagyon kiborított, rengeteget sírtam.
Sok gondolat futott át az agyamon (persze nem öngyilkosság, arra sosem vetemednék, szerintem az a legrosszabb, amit az ember tehet a családjával), inkább csak ilyen önroncsolások. Korábban mikor magam alatt voltam, nekiálltam dohányozni, néha még karcolgattam is a kezemet (nem eret vagdostam, csak karcolgattam). Szóval ilyeneken jár most is a fejem, nagy a kísértés, hogy megtegyem, de igyekszem elterelni róla a gondolataimat.
Szerintetek mi bajom van? Mit tehetnék? Nem érzem így jól magam.
Köszönöm a megértést, és a segítséget!
16/L

Cipralex MELTZ 20mg 1*1
Helex SR 0,5 2*1

Nagy valoszinuseggel igen, de ne ijedj meg..
A depresszio bennem is kivaltott ugyanilyen tuneteket, de a betegseg kezelesevel ezek is enyhulnek.
Fordulj pszichiaterhez, ha a haziorvosodban bizol, lehet o is tud segiteni vagy rovid idon belül idoontot szerezni a szakorvosnal.. Sajnos nem minden haziorvos ilyen, meg kell hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!