Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meghalt a viselkedést szabályo...

Meghalt a viselkedést szabályozó rendszerem, vagy személyiségzavarom van, vagy skizofrén vagyok?

Figyelt kérdés
Az életem rendben volt. Elszívtam egy füves cigit, aztán pár perc múlva megváltozott az érzékelésem. Olyan érzésem volt mintha belülre szorultam volna, mintha egy monitoron át nézném a világot. A "viselkedést szabályozó mechanizmus" nem működött, nekem kellett irányítanom. Pl.: beszélgetés, nevetés, személyiség jellemzők... Ezek közül is egyszerre csak egy dologra tudtam koncentrálni. Az érzelmeim is elmúltak. Nem működtek ezek az alapvető dolgok maguktól.Olyan volt ez mintha az egész személyiségem ami régen meghatározott engem, több darabra hullott volna szét.Ez az állapot 6 éve tart.

#személyiségzavar #skizofrén #személyiség szétesés
2013. szept. 8. 13:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Persze hogy írhatsz.
2013. szept. 17. 11:03
 12/12 anonim válasza:
Azóta jobban lettél kedves kérdező? Mi volt a javulasod kulcsa? Nálam is ugyanezek jöttek elő a fűtől
jan. 13. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!