Bipoláris affektív zavar, érzelmileg labilis személyiségzavar, nagyon erős szociális fóbia stb. + teljesen új környezetben egyetem-kezdés. Hogyan?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan félek, még nem kezdődött el a suli, de megoldhatatlannak látszik a helyzet, legszívesebben megölném magam, mert előre látom, ahogy megint kudarcot vallok, egyedül maradok, és nem akarok belekerülni. Nem tudom mit tehetnék :(2013. szept. 7. 20:29
11/12 anonim válasza:
Miért nem jársz a pszichiáteredhez? Nagyon fontos az állandó kontroll.
A gyógyszereket sem lehet elhagyni, életed végéig szedni kell.
Ennek az elmebetegségnek, amit valamelyik felmenőnktől örököltünk, az a lényege, hogy a vérünkben kevesebb a lítium a normálisnál.
Azt kell pótolni tablettával, és rendben tart.
Saját magunktól ez nem megy, kell az orvos. Én pszichológushoz is járok, de ő is csak úgy vállalta, ha szedem a gyógyszereket.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elmebeteg ><
Nem hiszek a gyógyszerekben, többet ártottak, mint használtak.
Te szedd csak nyugodtan, ha jól esik. A kérdés már amúgy sem mai..
2013. nov. 29. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!