Melyik a leggyengébb receptre adható nyugtató?
Minden nyugtató okoz függőséget? Ha csak hébe-hóba szedném, akkor is árt? Nem igazán vagyok gyógyszerpárti, de mostanában kicsit összegyűltek a gondok.ezért gondoltam, hogy lehet kellene valamit felíratni.
35N
"Melyik a leggyengébb receptre adható nyugtató?"
Majd az orvos fogja tudni, aki jogosult felírni!
"Minden nyugtató okoz függőséget?"
Tudtommal igen.
Másodiknak köszi a választ!
Elsőhöz hasonló okoskodók kíméljenek!
Persze, mindenképpen megbeszélem, ez egyértelmű, de gondoltam azért körül járom a kérdést mielőtt megyek. Orvosokba már sokszor csalódtam. IBS-em volt, mint utólag kiderült, elmondtam a tüneteket a háziorvosnak, erre ő kiabálva, hogy miket hordok itt össze-vissza, ilyen nincs, hogy evés után rögtön görcsölök és vécézek, merthogy a tápláléknak 2 óra kell míg megemésztődik. Aztán égett a pofája rendesen, mikor kiderült (nem őáltala), hogy de van és IBS-em van. :D
Én is úgy gondolom, hogy a Rudotel .... Köszi!
Tévedésben vagytok.
Az Atarax a leggyengébb. Ez nem okoz függőséget, de hatásos. Reggel 1-2 szem nagyon jó tud lenni, főleg ha tudom, hogy idegeskedéssel teli lesz a napom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!