Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hol vannak ilyen helyek?...

Hol vannak ilyen helyek? Egyáltalán én mehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elég sok dolgon át mentem kiskoromba .Rengeteget csúfoltak ( egy bizonyos közösségben).Egy másik közösségben ezt agresszivitással adtam ki.Szüleimnek nem mondtam el,sőt másnak se beszéltem róla mert szégyellem.Önbizalom hiányom lett.Vagy is nem merek barátkozni, nincsenek is barátaim.Nem merek sehova menni mert félek , hogy kicsúfolnak, alig tudok valamit csinálni mert remegek, hogy mások valamit beszólnak vagy ilyesmi és "leégek".Új suliba megyek.Tudom , hogy már késő mert itt van a nyakam, de szeretnék egy pszichológussal beszélni, illetve ha lehet csoportterápiára járni ( egyik ismerősömnek sokat segített).Vannak ilyen lehetőségek Budapesten? 15 éves vagyok.

2013. aug. 30. 00:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Tündérhegyet nézd meg, sokat segíthet,vagy a Budakeszi Vadaskertnél van direktbe hyerekpszichiátira
2013. aug. 30. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!