Hogy lehet vkit lebeszélni az öngyilkosságról?
Kedves első Válaszoló! Úgy bírom az ilyeneket, hogy "ugyan milyen problémája lehet egy gyereknek?" Sajnos nem mindenkinek olyan boldog a gyerekkora, mint neked (volt). Akad, akit otthon vernek, szexuálisan bántalmaznak, vagy az iskolában szekálják... hogy csak néhány lehetőséget említsek. Szerinted nekik sincs semmi problémájuk?
Ezenkívül pont a kamaszkor az egyik legérzékenyebb szakasz egy ember életében, nagyon gyakori a kamaszkori depresszió, és sok gyereket elhanyagolnak a szüleik.
Kedves 11-es!1-es vagyok.
Nem igazán èrtünk egyet!!Nem tudhatod hogy nekem milyen volt a gyerekkorom.Mondhatom borzalmas...nem ide tartozik de csak nèhány dolog.Szüleim elváltak,anyám nem foglalkozott velem.A nagyi nevelt fel.Aztán visszakerültem anyához,nem túl fènyesen èltünk egy nagy házba ahol rajtam kívül mèg 10ember èlt.Akikhez semmi közöm nem volt,mertodtohaapám brigádja.Utältam gyűlöltem!Nem kaptunk a testvèreimmel jo nevelèst,nem igazán foglalkoztak velünk,fontosabb volt anyámnak a buli,cigi,csavargás!!!Sok szar dolgon mentem keresztül.De mègis ember lett belőlem ès soha nem jutott eszembe hogy öngyilkos leszek,pedig lett volna /találtam volna rá okot ha akarok.De nem vagyok gyenge jellem,mert ez a depressziò ès ehez hasonlò dolgok ebből adòdnak.Főleg egy kamasznäl!!!Mi lessz mèg akkor ha felnő ès szembe találja magát az IGAZI nagybetűs problèmákkal???Hát bele se merek gondolni.Bocsi ha hibák vannak a mondataimba de telòròl írok ès így gáz.Szia minden jòt.38hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!