Harmadik emeletről való leugrás után van valami esély a túlélésre?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 16:40
1/7 anonim válasza:
Ha a fejére esik akkor valószínűleg nem éli túl,de ez kiszámíthatatlan! Nagy az esélye,hogy élete végéig tolószékben fog vegetálni azon elmélkedve,hogy mi a fenének ugrott ki és ha visszamehetne az időben biztos nem tenné meg! Akár öngyilkossági szándékkal akár más okból ugrik!
2/7 anonim válasza:
Így van,ahogy előttem írták. Van esély a túlélésre,viszont ami utána jöhet rosszabb,mint a halál.
3/7 anonim válasza:
Van. Szerintem betonon is lehet valamennyi, legalábbis nem biztos, hogy azonnal meghalnál. (Csak azért gondolom, hogy rád vonatkozik a kérdés, mert a mentális egészség részben van. Ha nem magad miatt kérdezed, egy macska valószínűleg túlélné. Már hallottam olyanról, hogy negyedikről kiesett, betonudvarra és nem lett semmi baja...Nem tudom embernek mennyi esélye lenne.)
4/7 anonim válasza:
Bőven van. Minden attól függ, hogy ér földet, és mire esik. Pár háztömbbel mellettünk leugrott egy fazon a 7. emeletről és megúszta egy lábtöréssel. Inkább ne kísérletezz vele, mert ahogy előttem is írták, a legrosszabb esetben egy nyaktól lefelé bénulás is lehet, örök életre.
5/7 anonim válasza:
Ha életben marad, élete végéig nyomorék lesz :-(
6/7 anonim válasza:
A 8.-ról is éltek már túl zuhanást betonra, úgy hogy szinte teljesen felépült.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm mindenkinek!
2013. aug. 21. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!