Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan erősítsem meg a "lelkem...

Hogyan erősítsem meg a "lelkemet"?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy ha a munkahelyemen (esetleg mások miatt) nem tudom elvégezni a feladatomat, akkor könnyen sírva fakadok.

egy régi példa erre: megkért a fönököm, hogy papir alapu táblázatot vigyek be egy excel táblázatba, és a diagramokhoz töltsem ki az adatokat. ezzel nem is volt semmi gond, egy probléma adódott, hogy a cég jövöévi munka napjait nem tudtam (leállások ünnepnapok stb). Mikor mindennel készen voltam és csak ez a rész volt hátra, jeleztem a fönöknek hogy ez az adat hiányzik. Ő mondta hogy kérjem el a munkatervet XY-on kollégától. Én így is tettem, ő azonban le kezelő módon elküldött, hogy az még nincs is meg, miért tőle kérem stb stb... (közben elkezdett telefonálni a felső irodába) Átadtam az "üzenetet" a fönöknek, aki mondta hogy akkor menjek XZ-hez, és tőle kérjek. Mikor fel mentem XZ-hez elöször rámripakodott hogy minek az nekem, mikor mondtam hogy minek, akkor mondta hogy már leküldött egyet XY-nak.. így végül sikerült megcsinálnom az anyagot, de felidegesítettem magam, mert a többi irodista csaj meg piszkált közben, hogy miért rohangászok miért nem a feladatomat csinálom (miközben ők is hallották a beszélgetéseket)

hogy tudnám meg erősíteni magam, hogy ha ilyen bunkó lekezelő módon bánnak velem akkor ne a sírás kerülgessen, hanem ki tudjak állni magamért?

2013. aug. 16. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot.
2013. aug. 16. 22:04
 2/2 anonim válasza:
Egyfolytában idegesítsd őket hamarabb kibuknak mint te,mert te legalább elsírod magad.
2013. aug. 23. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!