Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon könnyen felejtek. Mi...

Nagyon könnyen felejtek. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Még ebben a pillanatban is kavarognak a gondolatok, de amikor megpróbálom írni vagy megfogalmazni addigra elfelejtem mit is akartam.Járok pszichológushoz, de mivel értelmes képet vágok meg tudok fogalmazni nem hiszem, hogy látja a problémát.Sokszor csak úgy beszélek a problémámról hogy elkapok egy-egy gondolatot, de arrol sem tudom konkrétan kifejteni a véleményemet csak érzem, hogy itt van a fejemben a válasz.Egyébként is sokszor csak hallok valamit és ha hasonlít csak úgy tudnak eszembe jutni dolgok a saját problémámról.Így elmagyarázni sem tudom, hogy mik azok.(pedig sok van belőle)Amikor magamba mélyedek és elgondolkodok tudok belső dialógusokat folytatni, de ha más személlyel kéne nem tudok,mert ha belekérdeznek nem tudok konkrét választ adni.Olyan is szokott lenni, hogy gondolkodom valamiről, véleményt alkotok és vagy elfelejtem vagy másra emlékszem vissza, mint az eredeti gondolat.Még eszt a szöveget is nehéz volt összekaparni.Mit tegyek?pszichiáternél kaptam valami apróbb diagnózist, hogy anamnézia.Érzelemből fakadó emlékezetvesztést jelent(aszthiszem), de nem tudom mit tegyek ellene.Nem tudom rendezni a dolgokat a fejemben.

Ha valaki felfogott valamit az írjon:P

ui: kifejtős választ lehetőleg, lehet kérdés majd próbálok válaszolni:P

2013. aug. 13. 11:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Valószinűleg tényleg a szorongás váltja ki, de nem tudom kezelni. Esetleg valami rendhagyó tipp.(nem nyilvánvaló dolgokra gondoltam)
2014. jan. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!