Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Koncentrációzavart mivel...

Koncentrációzavart mivel lehet orvosolni? Ezért bocsátottak el.

Figyelt kérdés

Próbaidőn voltam, becsületesen mindig megcsináltam mindent, egy hónap alatt két hibát vétettem csak, ami szerintem elfogadható, minden ember hibázik.

Ami miatt mégis elbocsátottak, az a koncentrációzavarom volt. Mindent el kellett nekem kétszer-háromszor mondaniuk, mire megértettem és tudtam. Nem vagyok hülye, szó se róla, közgáz pénzügy szakos egyetem 4,9 átlag, de tény, hogy 3x, 4x-szer többször kell mindent átismételjek.

Már a páromat is zavarja, hogy beszél, és 15 mondat után elvesztem a fonalat.

Mit lehet ezzel csinálni?

2013. aug. 8. 09:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ hogy ez a probléma mióta áll fent, ha régóta akkor lehet ilyen alkat vagy, de ha új az már más. Talán pszichiáter báár nehéz megmondani menyire lehet súlyos ez a probléma. Elég határ esett.
2013. aug. 8. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy figyelemzavarod van, arra pedig a semmelweisen adnak külön felnőtt ADHD ambulancián gyógyszert (ritalin, strattera meg van egy másik is csak nem kifejezetten erre de az is a dopamin visszavételt gátolja)
2013. aug. 8. 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok hülye, szó se róla, közgáz pénzügy szakos egyetem 4,9 átlag, de tény, hogy 3x, 4x-szer többször kell mindent átismételjek."

Megértem őket is...erre senkinek sincsen ideje. Menj el a háziorvosodhoz, aki elmondja, mit lehet tenni. Szerintem pszichiáter...

2013. aug. 9. 11:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyerekkorodban is voltak hasonló problémáid, vagy mostanában kezdődtek?
2015. márc. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!