Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Önbizalom visszanyerés, de...

Önbizalom visszanyerés, de hogyan?

Figyelt kérdés

19 éves leszek nemsokára, és még nem volt 1 napnál tovább tartó kapcsolatom, egyszerűen nincs szerencsém semmiben... Sok visszautasítás kaptam már az életben... Nem vagyok ronda, kedves vagyok mélyen romantikus csak ezt még senki sem tudta kihozni belőlem... Barátokról ne is beszéljünk, nem tudom, hogy nevezhetem e őket barátoknak...

Meg kellene változnom? De melyik oldalam változtassam?

Kérlek titeket, hogy rendes válaszokat adjatok, ne beszólógátasokat írjatok... KÖSZÖNÖM!

2013. aug. 4. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj,szerintem az a baj,hogy àrad belõled az önbizalomhiàny. Légy tovàbbra is kedves,vegyél fel csini ruhàt,hasznàlj jó parfümöt,és hamarosan talàlsz magadnak tàrsat. Mi a gond amúgy a baràtaiddal?
2013. aug. 4. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát a barátokkal annyi a baj, hogy nem igazi barátok.... Nem számíthatok senkire, semmi téren. Nemtom elmondani ezt, hogy miért érzem így... Jobban mondva csak akkor vagyok jó ha nincs más... Ja és fiú vagyok! :D
2013. aug. 4. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Jaaaj,bocsi,akkor csini ruha kilõve :'DDDDD

Hàt,akkor nem tudom,a fêrfiaknak nyilvàn nehezebb,nekik kell udvarolni. ....

2013. aug. 4. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Lazíts! :-) Ne elmélkedj azon, hogy milyen szerencsétlen vagy, helyette inkább fedezd fel magadban a jót! Ha gondolod, írj magadról egy minimum 50 pontos listát, amire csakis a jó tulajdonságaid kerülhetnek fel, akár a legkisebb apróságok is. Ebből meríthetsz önbizalmat.

Mélyebb barátságokra úgy tehetsz szert, ha nem félsz megnyílni mások előtt. Persze ehhez olyan emberek kellenek, akikben érdemes megbízni - de nem olyan nehéz ilyeneket találni! Ha a jelenlegi barátaid csak kihasználnak, ismerkedj új arcokkal.

Az is jó lehet, ha elkezdesz egy új hobbit, ezáltal új társaságba kerülsz, köthetsz új ismeretségeket. Sok szerencsét! :-)

2013. aug. 5. 14:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, igyekszem változtatni... Az a legnagyobb probléma, hogy nagyon kis városban élek és kevés olyan ember van akikről eltudnám képzelni hogy barátok legyünk... Vagy fordítva. Lehet, hogy akkor új hobbi után nézek.

Pozitív tulajdonságaim.... Gondolkodom rajta

A unkával szoktam legjobban elterelni a gondoltaimat, de nem mindig sikerül

2013. aug. 5. 20:47
 6/6 anonim válasza:

http://www.youtube.com/user/SimplePickup

én ezeknek a srácoknak a csatárnáját ajánlanám neked, nekem segített a csajozásban,nem azt mondom h csajozógép vagyok, de miután megnéztem a vidókat, azután több sikerem lett csajoknál mint azelőtt, a lényeg az h sokat kell próbálkozni és nem félni az elutasítástól, egy próbát mindig megér odamenni egy lányhoz és elkezdeni beszélgetni vele, aztán ha egyből elküld akkor mivan? többet nem találkozotok és annyi (azt elfelejtettem h ezt inkább ismeretlen lánokkal próbáld:D)

2013. aug. 5. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!