Miért nem érzek ilyenkor semmit?
nyugi, azért szerintem nem dől össze a világ, ha várnod kell pár órát...
mellesleg nem tudom, az antiszocális nem ezt jelenti.
az elképzelhető, hogy nem bírod feldolgozni vkinek az elvesztését, de egy állat is más, mint egy ember. általában rögtön senki se érez semmit a halál után, mert le van sokkolva, és csak utána szokott előjönni a siratás, mikor már eltelt egy kis idő, mire feldolgozta az illető a történteket, de ez nem több év, hanem inkább több nap, hét.
az anyám nekem is rákos volt, és először én se éreztem semmit, csak haragudtam rá, mert kértem, hogy szokjon le, és tudtam, hogy ez lesz. de aztánelgondolkoztam rajta, és akkor nagyon szomorú lettem. de már azóta megműtötték, rendben van, tehát itt még nem történt semmi tragédia, mert a rák nem jár együtt a halállal.
ha valakinek v. valaminek az elvesztése nem hoz változást, nehezebb feldolgozni, mert azon kívül, hogy nem létezik többé, nincs más, ami hiányozzon.
nem is hiányzott a cicád?
belegondoltál abba, hogy ha anyukád nem lenne, akkor milyen lenne az életed nélküle?
az a fontos, hogy nem vagyunk ugyanolyanok. nem valami sorozat gyártott babák vagyunk. ne akarj olyan lenni mint mások, ne szégyelld azt, hogy te te vagy és így reagálsz. szóval ne legyenek elvárásaid az érzelmeiddel kapcsolatban. szóval szerintem ha valami irányban erősödnöd kell az az, hogy ne inogj meg, ha saját magad vagy, csak azért mert az nem ugyanolyan, mint a szomszéd.
jah és ajánlom, hogy nézd meg az interjúkat az erőss zsolt feleségével a zsolt halála után. ő sem érzelmesen reagál, még nevetgél is és poénkodik. és vele sincs semmi baj.
pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!