Nyelvvizsga előtti tanácsok?
Sziasztok!
10 nap múlva megyek nyelvvizsgázni angolból középfokon. Stresszes, izgulós vagyok, mit tegyek, hogy a legjobbat tudjam magamból kihozni? Illetve, hogyan lazítsam, nyugtassam magam vizsga előtt?
Esetleg a vizsga előtti pár napban mit tudnék csinálni, ami felfrissít, feltölt, energiát ad, pozitívan hat rám.
Pl. jóga, kipihent alvás, esetleg vannak olyan ételek amik kedvezőek lehetnek? stb. Bármilyen tanácsot, praktikát szívesen fogadok.
Tehát érdekel az, hogy a vizsga előtti napokban mit csináljak amitől a legjobbat tudom kihozni, illetve a vizsga reggelén ami csak pozitív hatással van rám és nincs izgulás, valamint mi az ami felfrissíti, pihenteti az agyam?
Bocsi, ha kicsit össze-vissza fogalmaztam, de már most gyomorgörcsöm van, éjszaka is nehezen alszom el ettől. :(
Válaszokat előre is köszönöm!
szia, ne gondolj rá, bulizz, strandolj lógj a haverokkal:) stb.. és 1 nappal előtte meg nézegess nyelvizsgás videókat, hogy tudd mit csinálj
http://www.youtube.com/watch?v=KYLpVFZ9nMs
hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!