Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nyelvvizsga előtti tanácsok?

Nyelvvizsga előtti tanácsok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

10 nap múlva megyek nyelvvizsgázni angolból középfokon. Stresszes, izgulós vagyok, mit tegyek, hogy a legjobbat tudjam magamból kihozni? Illetve, hogyan lazítsam, nyugtassam magam vizsga előtt?

Esetleg a vizsga előtti pár napban mit tudnék csinálni, ami felfrissít, feltölt, energiát ad, pozitívan hat rám.

Pl. jóga, kipihent alvás, esetleg vannak olyan ételek amik kedvezőek lehetnek? stb. Bármilyen tanácsot, praktikát szívesen fogadok.

Tehát érdekel az, hogy a vizsga előtti napokban mit csináljak amitől a legjobbat tudom kihozni, illetve a vizsga reggelén ami csak pozitív hatással van rám és nincs izgulás, valamint mi az ami felfrissíti, pihenteti az agyam?

Bocsi, ha kicsit össze-vissza fogalmaztam, de már most gyomorgörcsöm van, éjszaka is nehezen alszom el ettől. :(

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 1. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én márciusban voltam. Nekem ajánlották a Well Relax Drinket, az tényleg jól jött. Fontos, hogy egyél előtte majd rendesen, legyen nálad csoki, vagy cola, nekem ezek jól jöttek akkor. Előző napokban próbálj lazulni, sétálj esténként, nézz vicces filmeket, hallgass zenét. Nekem ezek beváltak. Sikerült elsőre. :) Én a You Can Get It If You Really Want-ot hallgattam, az sokat segített. :D
2013. aug. 1. 12:40
 2/3 anonim ***** válasza:

szia, ne gondolj rá, bulizz, strandolj lógj a haverokkal:) stb.. és 1 nappal előtte meg nézegess nyelvizsgás videókat, hogy tudd mit csinálj

http://www.youtube.com/watch?v=KYLpVFZ9nMs

hajrá

2013. aug. 1. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Pihenj sokat az előtte lévő napon. Próbáld meg elterelni a gondolataidat, nézz filmeket, sportolj vagy bármi ami leköti a figyelmedet. Ne izgulj, ha rendesen felkészültél a középfok nem lesz olyan nehéz. :)
2013. aug. 2. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!