Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítsék kell sürgősen!...

Segítsék kell sürgősen! Tudtok olyan oldalakat ahol öngyilkos hajlamú emberekkel foglalkoznak?

Figyelt kérdés
Szűkségem van valakire akivel kibeszélhetem magam,aki segít ,nem akarok meghalni,de tudom hogy az lenne a legjobb mindenkinek , kilátástalan a helyzetem ,és félek ha előbb vagy utóbb valaki nem segít nagy hibát fogok elkövetni , félek nagyon !
2013. júl. 28. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz telefonszámokat .

2013. júl. 28. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Linkelni nem tudok, inkabb adok par tanacsot:

-mindig kelj pozitiv gondolatokkal

-tuzz ki celokat

-talalkozz sokat a barataiddal es szerezz ujjakat

-legyel hatarozott, magabiztos

-keress hobbit: rajzolj, focizz, fuss, kosarazz, zongorazz, gitarozz, fenykepezz...stb. Sok lehetoseg van.

-hidd el, hogyha bekovetkezik a valtozas, akkor jobb eleted lesz.

Ha nem mennek, es nem lesz jobb vagy esetleg roszabb lesz, akkor keress fel szakorvost egy hozzad kozel allo csaladtaggal, barattal, ismerossel. Ujitsd meg az eleted, nehez de bizom benne, hogy menni fogy

2013. júl. 30. 01:10
 3/4 anonim ***** válasza:

www.bura.hu

Itt fórum van ahol tudsz beszélgetni másokkal.

2013. júl. 30. 16:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki segített ,már minden rendben jött fogjuk rá :) Csak egy pillanatnyi elme zavar volt az egész , rájöttem hogy a problémák nem oldódnak meg maguktól ,nekem kell tennem érte :)
2013. aug. 1. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!