Miért vagyok ideges?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és gyakran vitába folyok a családommal. Állandóan ideges vagyok ha már valami hülyeséget kérdeznek tőlem, nem tudom miért, ezt idegbetegségnek lehet nevezni? Hogy tudok erről leszokni, mert nagyon nem bírom.2013. júl. 19. 23:13
1/4 anonim válasza:
Azért van mert kezdesz kamaszodni és ezért úgy gondolod hogy mindent jobban tudsz náluk majd kinövöd!
3/4 anonim válasza:
Ilyen a kamaszkor, velem is ez van pedig alapjában véve egy tök nyugodt típus vagyok. Majd kinövöd.
4/4 anonim válasza:
Kinövöd.
A korod miatt...
Ez nagyon rossz érzés, nekem szinte egyik pillanatról a másikra múlt el 19 éves koromban, igaz nekem 17 évesen kezdődött(későnérő típus voltam)
Nagyon rossz, amikor tudom, hogy igazam van, de azt is, hogy ezt másképpen kellene kezelni, ennek ellenére csak dühös tudok lenni, meg mindenen puffogni belül, mindenzt azért, hogy lehetőleg ne vesszek össze senkivel.
Ráadásul azt érzed, hogy mindenki eéppen téged nem hagy békén, éppen téged b..ogat, vagy téged talál meg az idióta kérdéseivel.
Nem idegbetegség, hanem kamaszság, tiniség...egy ideig még így lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!