Mit csinálhat egy 12 éves lány ha megerőszakolták? A szülei nem tudhatják meg így a pszichológus és a feljelentés ki van lőve. Hogyan tehetné magát túl a dolgon?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 00:45
21/23 anonim válasza:
Remélem nem olvasod ezeket a válaszokat, mert csak még rosszabb helyzetbe kerülsz. Ha komoly a kérdés, akarsz beszélgetni rola, küldj privit.
22/23 anonim válasza:
Nők a nőkért az erőszak ellen. Már ha egyáltalán képes vagy beszélni róla.
23/23 anonim válasza:
Engem is megerőszakoltak, két évig nem mondtam el senkinek, és mikor végül anyámnak elmondtam,ő még engem hibáztatott,külön móka volt hogy pont akkor késett két hetet,és pozitív lett a tesztem(szerencsére téves riasztás volt.) Szülőknek tényleg szólni kéne,mondjuk ha olyanok mint az enyémek megértelek ha nem, egyébként Eszter ambulancia és Kék vonal(ők segítenek ezt feldolgozni)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!