Szoktátok úgy érezni, hogy az egész világ összefogott ellenetek?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször veszem észre, hogy különösen amikor rossz idő van, a hangulatom sem a legjobb. Minden rosszabbul esik mint amúgy, és sokkal fáradtabban érek haza délután. Imádok nevetni, hülyéskedni, ilyenkor még is csak ülök, bambulok és úgy érzem mindenki ilyenkor talál meg, és tesz rá még egy lapáttal a "jó" hangulatomra. Másnál is van ez így? Nálatok mikor fordul elő és mit csináltok ilyenkor?2009. okt. 20. 15:22
1/7 anonim válasza:
ez csak front..
Velem is néha előfordul, főleg mostanában:D
nyugi, majd elmúlik:)
2/7 anonim válasza:
A mai nap pont ilyen. És még nincs vége...
3/7 anonim válasza:
Nincsen, mert én valahogy nekem ez a sajnáltatással és a beképzeltséggel egyenlő és ezért egyszerűen nem engedem magamnak ilyen érzéseket mert hülyeség-.- nem akarok senkit mesérteni ez csak az én véleményem...
4/7 anonim válasza:
A világ egyetlen célja velünk, hogy elpusztítson a lehető legfájdalmasabb módon. És miért van ez? Mert mi magunk tettük ilyenné. A kitalált porblémáid helyett pedig koncentrálj a valósakra, amiket meg tudsz oldani.
5/7 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat, reméltem hogy normálisak is érkeznek, de tényleg köszi az időtöltést.....
2009. okt. 20. 19:13
6/7 anonim válasza:
Vannak időszakok amikor minden nap erre gondolok, de ilyenkor is megpróbálom tartani magamban a lelket. Ez nem megy máshogy.
7/7 anonim válasza:
Egyszer fent, egyszer lent. Ma már próbatételnek veszem az ilyen napokat, és ha jól tudom érezni magam az sokkal erősebb jóérzést okoz, mint egy olyan nap, mikor minden összejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!