Tudtok ajánlani Pécsett jó pszichiátert?
Figyelt kérdés
Depresszió és pánikbetegség miatt mennék. Az sem baj, ha magánrendelés. 20/L2013. júl. 17. 03:14
1/8 anonim válasza:
Miért pszichiátert keresel? Pszichoterapeuta nem felel meg? Azt tudnék javasolni.
2/8 A kérdező kommentje:
Az is jó. A lényeg, hogy gyógyszert is tudjon felírni.
2013. júl. 18. 20:56
3/8 anonim válasza:
A pszichoterapeuta (többnyire) nem orvos, hanem pszichológus, gyógyszert nem írhat fel. De nézz utána:
4/8 anonim válasza:
Dr Bánki Eszter. Googlen keress rá az elérhetőségére. Egyébként az Aradi Vértanúk útján rendel
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a probléma még mindig fenn áll, sőt egyre rosszabb. Ha valaki tud ajánlani egy orvost, kérem jelezze!
2014. jan. 6. 02:59
6/8 anonim válasza:
Azóta nem fordultál orvoshoz? Pl. akit ajánlottak, miért nem jó?
7/8 A kérdező kommentje:
Többnél is voltam, az előzőleg említettnél is. Teljesen el vagyok keseredve, ezért tettem fel a kérdést.
2014. jan. 7. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!