Hogyan szigetelhetném el ezeket az emlékeket? Többi lent.
Figyelt kérdés
9 éves koromban láttam az első horror filmem. Egy zombis film volt, azóta félek a zombis történetektől. Mindezek ellenére belenéztem a The Walking Dead 3 részébe. Esténként félek, egyszer álmodtam is, hogy ilyen zombi-apokalipszis következik be. Az ilyesfajta emlékeket lehet halványítani vagy elszigetelni? Ne gondoljatok rám flúgosként!2013. júl. 14. 13:14
1/3 anonim válasza:
Nem javaslom, hogy elnyomd magadban, mert akkor örökké hurcolod magaddal, és még elő is törhet egyszer a semmiből. Egyrészt, idővel el fogod felejteni. Én is néztem gyerekként horrort, egy fél képre sem emlékszem belőle. A másik, hogy nézz az egész mögé, képzeld el, hogy egy zombi pl hogyan lehet elkészítve, nézd "maszkos" oldalról, egyből nem lesz ijesztő, csak egy szerkesztett vagy elmaszkírozott figura.
2/3 anonim válasza:
Én rémálom esetén irányítom azt ahelyett h elszemvedném.Én special nagyon szeretem a zombikat,de ha nem emlékszem egy álmomra akkor is kiabálok h öljétek meg!Ha legközelebb álmodsz képzelj a kezedbe egy M4-A1-es géppisztolyt.
3/3 A kérdező kommentje:
1. A kulisszák mögötti videókba bele is nézegetek majd. Magát a filmet is tudom, hogy nem igaz, sőt, sokszor csodálkozom, hogy sminkkel ennyire jól megcsinálják, de valahol mindig ott van a félsz... Utánaolvasgattam, hogy bekövetkezhet-e ilyesfajta esemény. A válasz határozottan nem. 4-5 perccel a klinikai halál beállta után már sehogy sem lehet életet lehelni egy élettelen testbe. Zombi állapotot is csak drogokkal tudnak előidézni. Összegezve az a kis keresgélés megnyugtatott.
2.Ez az álom irányítás tök jó ötlet! Ha még egy ilyen rámtör, megpróbálom alkalmazni.
Köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 15. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!