Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért álmodom visszatérően ezt?

Miért álmodom visszatérően ezt?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, de már vagy ezt álmodom havi minimum kétszer egy éve. Nagyon ismerem már a történetet, és amikor álmodom, akkor mindig ismeretlennek tűnik. Körülbelül háromszor írtam le ébredés után ezt az álmot egy papírra. Szerintetek mire utalhat? Eléggé veszett dolog az egész, de leírom.

Álmom:

Nagyon gyakran álmodom azt, hogy a strand egyik nagyon rossz medencéjének (az alja sötét színű, ősszel a levelek is belehullanak, és hideg is a vize) az alján vagyok meztelen, nyálkás gyerek testem van, és nem merek feljönni, mert sok ember van fent, és meglátnának meztelen. Egyszer elkezdek emelkedni magamtól, és a levegőt is kifújom, vizet lélegzek be helyette, hogy ne emelkedjek még. Az emberek gyorsan kimennek a vízből, mert azt látják, hogy benne vagyok. Mire felérek egy kicsivel idősebb leszek. A medence lemeszelt lépcsőjéhez kuporodok, és próbálom takarni az egész testem. Nagyon hideg a víz, és algadarabok is úsznak benne, majdnem megfagyok. Amikor már annyira hideg van, hogy az emberek (akik a partra menekültek előlem) elmennek a büfébe melegedni, én kijövök a vízből. De az öltöző felé csak a büfén keresztül vezet az út. A levegő jéghideg a medence mellett, jégdarabok, rohadó falevelek potyognak az égből, és befagy a medence. Bűnösnek tartom magam, mert kijöttem a medencéből, és nem tudok visszamenni, mert befagyott az.

Egy pillanat múlva a strand melletti folyó partján állok, és egy vegyszeres szekrény van ott. Abban egy csomó nagyon mérgező vegyszer (látom is a nevüket - ricin, foszfin, szarin, atropin, metanol, dioxin stb.) és ezüst-nitrát. Az ezüst-nitrát tejporba van keverve, rózsaszín színe van, és sós íze (nem kóstoltam meg, de hánézésre tudom). Az üvegen az áll, hogy "éltető erő.", de tudom, hogy az van benne. El akarom lopni a barátnőmnek az ezüst-nitrátot.

Ott áll egy professzor is mellette, akit ismerek, és a vegyszereket pakolgatja. Persze meztelen vagyok mindig, de már 17 éves.

Na erre mondjatok valamit...

17f

2013. júl. 8. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Idióta vagy ,ez jó válasz?
2013. júl. 8. 21:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Az édes nénikéd, oké?

Azért fordultam ide, mert nem tudom elmondani ezt másoknak. Félek, hogy hülyének néznek...

2013. júl. 8. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
szakembert kérdezzél meg róla, ő tudja értelmes választ adni
2013. júl. 8. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Kicsi csíra ne édesezzél mert kitömlek és kiraklak a falamra megértetted porbafingó?
2013. júl. 8. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindjárt jönnek a moderátorok.

Nem tudunk segíteni. Szakemberre lenne szükséged, aki az álmod elemeit az életed elemeivel párhuzamosan tudja elemezni. Próbálkozhatnál még álmoskönyvvel, vannak jobbak. Ne olyasmit vegyél, amiben az áll, hogy mit jelent a majom vagy az unikornis, mert vannak olyanok, amik más emberek elemzésén, történetein alapulnak. Így megpróbálhatod magadnak kielemezni, de amíg nem ismerünk, addig nem tudhatjuk, mit akar ez jelenteni.

2013. júl. 8. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Hát szerintem ez a történet leginkább a születéssel függ össze víz, meztelen vagy, kijössz de nem tudsz visszamenni, hideg koszos biztos nehezen születtél. De lehet, hogy csak véletlen és semmi értelme nincs. Minden esetre szerintem az agy az álmokba a múlt történéseit rakja bele, amit láttál már tapasztaltál, vagy ami foglalkoztat. Én rengetegszer álmodok úgy, hogy gondolkozok valamin elalvás előtt és az megjelenik álmomban. Pl egy nyaraláson koszos volt a medence és álmomban már halak is úsztak benne meg ilyenek
2013. júl. 8. 23:02
 7/7 anonim válasza:
Figyu te srác, kerüld a vizet és mindig legyen rajtad ruha
2013. júl. 17. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!