Lehet ezt valahogy kezelni? Van rá valamilyen módszer?
Mivel ők nem fognak onnan elköltözni, hacsak nincs akkora szerencséd, neked kell legyőznöd magadban az érzéseidet, mert valóban kárt okozhatsz magadnak.
Tudom miről beszélek, mert hasonló cipőben jártam a szomszédok miatt. Az egészet tetézte az, hogy közös bejáratot használunk, és még néhány ilyen apróság.
Nem volt hajlandó tudomásul venni a szerződésbe foglaltakat, én meg időről- időre összevesztem vele, mig egy vasárnap délután nem birtam felemelni a kezeimet - kaptam egy kisebb agyvérzést.
Hát ennyit nem ér egyetlen bolond szomszédasszony sem, hogy feláldozzam érte az egészségemet.
Attól kezdve szinte tudomást sem veszek róla, simán keresztül nézek rajta, és nem hagyom magam felzaklatni.
Ő nem fog megváltozni, sajnálom, de úgy szokták mondani, hogy akinek nincs a fejében, annak tölcsérrel sem lehet beletölteni, tehát feladtam, és neked is ezt ajánlom. Amin nem tudsz változtatni, azt fogadd el úgy, ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!