Miért van az, hogy sokszor nem szeretnék hazudni, de mégis inkább azt az utat választom, pedig sokszor nehezebb?
Magadat cseszed át.... másiknak bemesélhetsz bármit, hazudhatsz össze vissza, de neked lesz szar, hogy nem valóságosan ismernek téged, hanem amiket összehazudsz. És legyen ez a legkisebb és legjelentéktelenebb füllentés is. Azt meg már minek hazudják? szóval érted...
Egyszer volt életemben hogy megkérdezték, most akkor milyen nyelvvizsgád van, én meg kevésnek éreztem az alapfokút és azt hazudtam középfokú, és mikor egyszer az illetőkezébe került a bizonyítvány nagyon kellemetlenül éreztem magam és rájöttem felesleges volt.
talán mert egyszer elkezted..folytattad..és rászoktál.
Egyébként egy ember mindig azt az utat választja amerre a legjobbat sejti..lehet hogy nem szeretnél hazudni,és nehéznek érzed, de olyan visszajelzést kapsz, ami meg jólesik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!