Mennyire számít súlyosnak az a depresszió, amit eleinte pszichiáter próbált kezelni, majd továbbküldte pszichiáterhez, akinél most gyógyszert kell szednie, de emellett kineziológushoz is jár?
A kineziológus egyszerű pénzkidobás. Nincs tudományosan alátámasztva, hogy hatásos lenne, maximum placebónak tekinthető.
Egyébként én is először elmentem pszichológushoz, aki továbbküldött pszichiáterhez is gyógyszerért. Közben viszont jártam a pszichológushoz pszichoterápiára. Elég súlyos mentális állapotban vagyok sajnos a mai napig is. Sőt, szerintem valamelyest romlott is az állapotom, mert úgy érzem, hogy már az orvosok sem segíthetnek.
Lehet hogy ez a barátod zavaró, de legyél mellette akkor is, ha nagyon lehangolt, vagy ideges. Fontosak a barátok ilyen helyzetben!
Köszi a válaszokat! Pontosan nem tudom mi történt vele, de fél éve valami olyasmin esett át amitől a mai napig szenved néha. Alvásproblémák, néha teljesen magába fordul, akár öngyilkosságra is képes lenne... A kineziológust én sem értem igazából, hogy miért jár oda... A pszihiáter azt mondta fél év is lehet a gyógyulás, de önbizalom hiánya van a srácnak sajnos, és félek nehezen fog menni neki...
Bár lehet, hogy nem kéne nekem beleavatkoznom a dolgába... Természetesen amiben tudok neki segíteni, rendszeresen találkozunk, vigasztalom stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!