Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges, hogy a barátom...

Lehetséges, hogy a barátom skizofrén?

Figyelt kérdés
A barátomat nem rég ismertem meg jobban! Látásbol eddig is ismertem, egy iskolába járunk, de nagyon bunkonak láttam, de az utóbbi hetekben hirtelen mintha kicserélték volna, és kedves volt velem. Elkezdtem beszélgetni vele a neten is, elkezdtünk járni, találkozni kéthetente bírunk a távolság miatt, ezért is most itt a neten tartjuk legnagyobb mértékben a kapcsolatot, de olyan, mintha kicserélték volna.. Kedves, romantikus, de aztán egyik pillanatról a másikra, mintha kicserélték volna. Bunkó,arogáns. Van amikor mintha perverz lenne, és az egyetlen témája a szex lenne. Egyik közös barátunknak említettem is ezt, és utána nemsokkal elmondta a párom, hogy valamirő tudnom kell, neki tényleg két személyisége van, jól gondoltam. Azt hittem elsőnek csak viccel aztán mondta, hogy ne mosolyogjak, mert ez nem vicces. Megkérdeztem tőle, hogy milyen komoly, azt mondta, hogy nem tudja, akaratán kívül változik a dolog, van hogy nagyon bunko van hogy kedves, akit szeret azzal általában kedves szokott lenni, nem tudja uralni a hangulatingadozásait. Most akkor neki viselkedészavara van, vagy tényleg kettős személyiség? Nagyon furcsa, egyik percben nagyon jól elbeszélgetünk neten, aztán fordul a kocka, és egyszerűen bunko lesz.. személyesen meg mintha megint más lenne. Akkor ott teljesen normálisan viselkedett eddig. Mi lehet a baja?
2013. jún. 22. 21:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ő 19 én meg 17. Hát, nem hiszem, hogy más írogat az ő nevében..
2013. júl. 2. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!