Bűnös vagyok? 13/L (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú. )
Úgy érzem megöltem édesapámat. Apu hátsófalú szívinfarktusban hunyt el, hirtelen. Reggel fájt a hasa és ebédkor gyorsan végeztem és bementem a szobájába. Feküdt az ágyon és kinyögte, hogy fáj, közben szorította a párnát. Én elfordultam mert nem tudtam mit akar ezzel és bejött anyu és visszafordultam apuhoz és akkor már nem volt magánál.Anyu hívta a mentőket és én meg elkezdtem zokogni, mert éreztem, hogy apunak ez volt az utolsó szava és aztán utoljára megnéztem. Kék volt az arca és rángatózott. Kiszaladtam a hátsóudvarba és 1,5 órán át ott sírdogáltam mit sem sejtve, hogy a mentősök csak 45 percen belül érkeztek meg, mert ebédeltek epilepsziagyanúval(apunak soha nem volt epilepsziája és tudtom szerint az gyermekkorban jelentkezik). Azt mondták, hogy nincs a városban defibrillátor közben van 2-is és a szomszéd lélegeztette aput mert nem kapott levegőt. Én is tudtam volna, mert részt vettem egy elsősegély nyújtó kiselőadáson. Nem tudtam mit csinálnak vele. Megöltem aput? Én miattam halt meg? Ontsam ki saját életemet, mert ezt érdemlem? Szerintetek bűnös vagyok?
Hasznos, célratörő, értelmes válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!